1 hafta önce maalesef telefonum bozulmuştu bugün telefonumu yeniledim yaklaşık 6 saattir kullanıyorum ve mutlu oldum :) Eski telefonumu seviyordum keşke bozulmasaydı
isibala | İnternet & Teknoloji konusunda 465 görüş paylaştı.
Guru
7 gü
galaxy j2 kullaniyom memnun degilim 2 yildir kullaniyom. hizi dusuk.2 donmalar oluyor idm kendi kendine kapaniyor filmsever olarak cok sinirleniyom 3nebilim idare ediyoruz telfon cok sevmiyom zaten bemimkisi pc.
Açıkçası a71 3800 idi galiba a51 ise 3300 idi galiba samsung mağazasında. Bence a51 ile a71 arasında çok büyük bir fark yok neredeysr aynı özellik tek ciddi fark boyut farkı
Ama a51 için çok kötü değil orta seviye lakin bütçen uygun olursa a71 gayet hoş duruyor. Benim bütçem maksimum 3500 idi maalesef birazcık zorlanarak 3800 e zorladım +kılıf parası falanda var biraz aştım yani ¯\_(ツ)_/¯
Evet öyle ama eğer küçük elin varsa a71 cidden büyük olur. Elimin boyutunu şöyle açıklayım. 1.96 boyum var elimde biraz büyük ve a71 anca oluyor elime :D yani tek el kullanımında zorluyor haberin olsun ona dikkat et
Yani boyut olarak o kadar büyük olmasi taşıma ve gunluk kullanima nasil yansir bilemedim. Benim ellerim de küçük değil o yönden sıkıntı olmaz.. şu Xiaomi lerin note 9 lari gibi kaba saba değildir herhalde bu.. özellikle Samsung istiyorum çünkü..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
126Hayırlı olsun şimdiden
Teşekkürler dostum :) seninde hayırlı olsun
Teşekkürler :))
Samsung galaxy a71
Hayırlı olsun, iyi telefon
Teşekkürler daha iyisi sizin olur inşallah :)
Allah razı olsun, inşallah çünkü venim telefon da son nefesini verdi verecek :)
Aga be üzdü :(
hocam sorması ayıp sana ne kadar mal oldu? ben a52 gelir diye bekliyorum da, olmadı a51 alırım mecbur kalırsam.. a71 oyun için daha uygun sanki
Açıkçası a71 3800 idi galiba a51 ise 3300 idi galiba samsung mağazasında.
Bence a51 ile a71 arasında çok büyük bir fark yok neredeysr aynı özellik tek ciddi fark boyut farkı
eyvallah sağolasın.. olmadı alacağım bu haftasonu.. güle güle kullan
Ama a51 için çok kötü değil orta seviye lakin bütçen uygun olursa a71 gayet hoş duruyor.
Benim bütçem maksimum 3500 idi maalesef birazcık zorlanarak 3800 e zorladım +kılıf parası falanda var biraz aştım yani ¯\_(ツ)_/¯
Teşekkürler dostum şimdiden hayırlı olsun inşallah mutlu olursun aldığın zaman :)
biraz zorlarım olmazsa, çünkü a 71 in işlemcisi epey iyi..
Evet öyle ama eğer küçük elin varsa a71 cidden büyük olur. Elimin boyutunu şöyle açıklayım. 1.96 boyum var elimde biraz büyük ve a71 anca oluyor elime :D yani tek el kullanımında zorluyor haberin olsun ona dikkat et
Yani boyut olarak o kadar büyük olmasi taşıma ve gunluk kullanima nasil yansir bilemedim. Benim ellerim de küçük değil o yönden sıkıntı olmaz.. şu Xiaomi lerin note 9 lari gibi kaba saba değildir herhalde bu.. özellikle Samsung istiyorum çünkü..
Eğer imkanın olursa bence bir teknoloji mağazasına uğrayıp denemeni öneririm. Bu arada Samsung m51 de iyi telefon o da aklında olsun