Tokyo merkezli DeepScore şirketi, geliştirdiği uygulamanın bir yalan makinesi gibi çalıştığı iddiasında. Independent'ta yer alan habere göre, şirket, kullanıcıların yüzlerini analiz eden yeni uygulamanın “bir insanın ne kadar güvenilir olduğunu bir dakika içinde tespit ettiğini” öne sürüyor. CES 2021'de tanıtılan uygulama kullanıcılara cevabını bildiği soruları soruyor. Bu sorulara cevap verildiği anlardaki yüzleri ile verdikleri tepkileri analiz eden uygulama elde ettiği veriler ışığında kişinin daha sonraki sorularda yalan söyleyip söylemediğini saptıyor iddiasında.
gereksiz eleştiri yapanlar üzerinde denemek isterdim. eleştiriye kapalı değilim yanlış anlama olmasın ama şu an ki toplum yapılan güzel bir şeyi takdir etmek yerine eleştiri manyağı yapıyor. ben eleştiri yaparken bir insan ne kadar samimi onu öğrenmek isterdim, içten pazarlıklı, çekemeyen , kötü niyetli insanları görmüş olurdum. biliyorsunuz bu kişiler kendini bazen çok güzel gizleyebiliyor.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
En İyi Erkek Görüşleri
mehcab | İnternet & Teknoloji konusunda 896 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Mafya denen her türlü insanlık dışı uygulamalara imza atan çetelere yataklık, yardım eden, hukuksal destek sağlayan ve rahat çalışmaları için istihbarat sağlayan devlet görevlilerine uygulamak isterim..Çünkü o görevliler birinci sınıf umumi tuvalet fahişesi çocuklarıdır.
0|0
0|0
Görüş hala geçerli mi?
SporcuMan18013 | İnternet & Teknoloji konusunda 94 görüş paylaştı.
Bilge
1 ay
Bence bunun için makineye gerek yok yani eğer karşındaki çok iyi derecede yalancı değilse vücut hareketleri ve hikayedeki birçok tutarsızlık bir süre sonra kendisini ele veriyor zaten.
Lisede bir arkadaşım vardı ama sürekli yalan söylerdi ve asla anlamama rağmen kanıtlayamazdım ve de zaten yalanı da çıkıyordu bazen ama ayıp olmasın diye söylemiyordum o kız üstünde kullanmak isterdim
Ya hani samimi arkadaşlarınız vardır yalan söylediğini bilirsiniz ama bozmazsiniz inanmış taklidi yaparsinizya.. öyle bı arkadaşım girse yanımda keşke 😅
0|0
0|0
HzLuciferr | İnternet & Teknoloji konusunda 145 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Bizim yalan makinemiz kuran 😄 Kuran çarpsın doğru söylüyorum diyince istemeye isyemeye inanıyoruz o kişiye 😂
0|0
0|0
hojiblanca | İnternet & Teknoloji konusunda 53 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Iş yerinde uygulamak isterim. Her söylemin altında acaba başka bir şey mi dendi diye düşünmekten sıkıldım.
bu makinayı uzun adama taksak aşırı ısınmadan makina bozulur
0|0
0|0
çarliabiniz | İnternet & Teknoloji konusunda 334 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Siyasi parti liderlerinin her birine canlı yayında bağlamak lazım bu makineyi. Seçimden hemen önce. Yalan mı diyor doğru mu diyor bilelim. Ama bazıları o kadar yalan söylüyor ki makineyi patlatır diye korkuyorum
1|0
0|0
Grandiflora | İnternet & Teknoloji konusunda 197 görüş paylaştı.
Master
1 ay
İlmî sima diye bir ilim var. Bu yeni birşey değil kadim kitaplarımızda vardır bütün bunlar. Adamlar teknolojik hale getirip bize satıyor. Kendi değerlerimize sahip çıkmıyoruz.
1|1
0|0
Gizli Üye
1 ay
Vsjsjdsj bütün erkeklerin üzerinde denemeliyiz bence Onlardan daha yalancısı görülmedi şu ana kadar sjjdksdj
Bu ülkelerin teknolojilerine karşı bi teknoloji üretilmiyor ülkemizde, bu ülkelerden de alınmıyor, hangi ülkede bizim ülkede olan bişey varsa o alınıp getiriliyor olmayan şeyler alınmıyor nedense
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş