şu an S21 Ultra çıktı onu alıp kullanacam. Android daha özgürlükçü ve telefonu istediğin şekilde kullanmana olanak sağlayan bir işletim sistemi. İphone 12 Pro Max kullanıyorum diye hava atan kardeşimiz var burada o telefonun 512 GB lık versiyonunu kullandım ben. Bana kalırsa tasarımı haricinde pek bir al benisi yok.
Aslında bir Huawei kullanıcısıyım son 3 yıldır ve çok memnunum öncesinde Samsung ve İphone da kullandım eğer bu ikisi arasında bir tercih yapılacaksa fiyat, fayda açısından Samsungu tercih etmeni öneririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
33Apple ise kullanıcıları çok fazla takip ediyor ve özgür bir yazılımı yok. Cihaz özellikli olsa da bu özellikleri kullanabileceğiniz alanlar kısıtlı.
Henüz bilgim ve tecrübem olmayan ama çok övülen OnePlus markası var.
Bildiklerim arasında Apple, yukarıda saydığım nedenlerle, kötünün iyisi diyebilirim. Samsung kesinlikle almayın.
Çok haklısın aslında kısıtlı kullanmak gerçekten iyi değil
şu an S21 Ultra çıktı onu alıp kullanacam. Android daha özgürlükçü ve telefonu istediğin şekilde kullanmana olanak sağlayan bir işletim sistemi. İphone 12 Pro Max kullanıyorum diye hava atan kardeşimiz var burada o telefonun 512 GB lık versiyonunu kullandım ben. Bana kalırsa tasarımı haricinde pek bir al benisi yok.