GTPrince | İnternet & Teknoloji konusunda 455 görüş paylaştı.
Guru
1 ay
Seçenekler arasında Asus ve Lonovo varsa diğerlerini değerlendirme bile... Acer bunlarn ardından değerlendirilebilir. Xiaomi ve Huawei güzel atılımlar yapıyorlar, ama çok yeniler daha bu piyasada, yıllarını vermiş markaların yanında tercih etmem ben olsam. Casper'ı sadece kalabalık olsun diye yazdığını düşünmek istiyorum, o da ayrı... :)
zirkonn | İnternet & Teknoloji konusunda 339 görüş paylaştı.
Master
1 ay
paran warsa lenovo al diğerleri ni önermem mesela asus da kronik sorun war ekran kartı sorunu casper çöp acer işletim sistemi ile ilgili sorunlar yaşıyo yüklediğinde hata weriyo xioami denemedim hiç huawei denemedim
ayrıca alacağın bilgisayarda imkanın warsa i7 işlemci 10. nesil olsun mutlaka içinde ssd 240 gb hard disk minimum 8 gb ram en az 2 gb ekran kartı ve ekran çözünürlüğü 1920x1080 olsun ayrıca ekran mutlaka 180 derece açılabilsin. bunlara dikkat et.
yok film müzik office programları internet için istiyorsan bu kadar özelliğe gerek yok
emziksizkedi | İnternet & Teknoloji konusunda 155 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Bilgisayarda marka önemsizdir, marka sadece kasa ve donanımları toplayıp bir araya getirendir. Önemli olan donanım özellikleridir. Bu soruya verilecek cevapların gram önemi olmamalı.
0|0
0|0
Jokeface | İnternet & Teknoloji konusunda 655 görüş paylaştı.
Master
1 ay
Bu seçenekler arasında tercihim sadece asustan yana. ama tavsiyem mahmut selahattin idristen yana
1|0
0|0
Soran
1 ay
Teşekkür ederim 🙏🏻
Zevahir06 | İnternet & Teknoloji konusunda 73 görüş paylaştı.
Xper 7
1 ay
Lenovo kullanıyorum memnunum ama işlemcisi güçlü olsun i5 işlemci olursa memnun kalırsın...
1|0
0|0
Soran
1 ay
Teşekkür ederim 🙏🏻
ulanozgur | İnternet & Teknoloji konusunda 159 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
huawei matebook d14 kullanıyorum memnunum ama bütçen genişse apple macbook air öneririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
19Acer bunlarn ardından değerlendirilebilir.
Xiaomi ve Huawei güzel atılımlar yapıyorlar, ama çok yeniler daha bu piyasada, yıllarını vermiş markaların yanında tercih etmem ben olsam.
Casper'ı sadece kalabalık olsun diye yazdığını düşünmek istiyorum, o da ayrı... :)
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim... Şimdiden güle güle kullan.
Casper desen çöp bidonu huwaei güzel asus da öyle Lenova Allah kurtarsın
Oyun amaçlı değil günlük kullanmak için işte :)
şu an ki online eğitimden dolayı piyasa yüksek 2 bin tl en aşağısı
Sorun değil hangisini önerirsin
Asus
Teşekkür ederim 🙏🏻
Rica ederim
mesela asus da kronik sorun war ekran kartı sorunu
casper çöp
acer işletim sistemi ile ilgili sorunlar yaşıyo yüklediğinde hata weriyo
xioami denemedim hiç
huawei denemedim
Teşekkür ederim 🙏🏻
ayrıca alacağın bilgisayarda imkanın warsa i7 işlemci 10. nesil olsun mutlaka içinde ssd 240 gb hard disk minimum 8 gb ram en az 2 gb ekran kartı ve ekran çözünürlüğü 1920x1080 olsun ayrıca ekran mutlaka 180 derece açılabilsin. bunlara dikkat et.
yok film müzik office programları internet için istiyorsan bu kadar özelliğe gerek yok
Teşekkür ederim 🙏🏻
Teşekkür ederim 🙏🏻
kullandığım bilgisayarı öneririm 1 aydır hiç bir sorun yaşamadan film dizi müzik sesli sohbet adobe programları ofis programları kullandım sıfır sorun
Teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim bilgisayar konusunda yardımcı olurum
İstek attım bana yazarmısın rica etsem xp düşük benim
Oyun amaçlı değil
Tamam o zaman Lenovo.
Lenovo kullanıyorum memnunum.
Teşekkür ederim
🙏🏻
Bizimkiler hor kullandı biraz hasarlı, ama ben kullansam öyle bozulmazdı. Kullanıma göre işte, önemli değil. 😊