Ucuz etin yahnisi harbiden yenilmiyor 😬 Câğnım telefonu kırdırıcaktı bana🤨 internet çok yavaş ve kitlenme yapıyor arkadaşlar. Kullanan var mı, herkeste aynı sorun oluyor mu? Yoksa benim telefonmu tırtladı🙄
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
56Memnuniyetini ve ekonomik oluşunu dile getireni defalarca gördüm fakat kilitlenmenin operatörle ilgili olduğunu düşünmüyorum..
Telefon belli zamanlarda güncelleme yapıyor veyahut özellikle sistem yavaşlıyor ve kitlenme sorunları oluyor.. Yenisini alman hususunda telefon üreticileri kasten yapıyor sorusu aklıma gelmiyor değil..
Valla telefondan da şikayetim yoktu. Hızlı dokunmatik hassas ve kullanışlı ama bilemedim.
Adi anacım kalitesiz bence
12 gb güya dan demeden gitti hiçbirşey de yapmadık dönüp duruyor anca.. telefondan desem gayet hızlıydı sorun yoktu bu ay perişan olduk.
Aynı bizimde öyle oldu
Müşteri hizmetleride berbat
Zamanında ondan da memnun değildim ki. Galiba BİMcell de oraya bağlı.
Telefon da düşük modelse çekmez çekim gücü düşük olur yeni modeller fişek
Yok valla telefonumdan memnundum ben. Ama bu hat yüzünden kırmaya yöneliyorum bazen😬
Kırma beya pubg yükle oynarız belki 😂
Pubg nin canı cehenneme😂
Sarıyor bazen ama lafliyarak güzel oynanıyor
Hıhı küfürler filan havada uçuşuyor bağıra çağıra ev halkı da rahatsız ediliyor. Size iyi oynamalar.
Baya
BİMCELL
Kardeşim bimcell su an 85 ₺ Avea 130 ₺ bence almışken Avea al bende bu hafta yeni hat alacağım avea
Baya pahalıymış ama
Almisken adam gibi hat al
Peki teşekkürler.
TM kardeşim