Telefon işi yaptığımdan çoğu şeyi bilirim ama arama kayıtlarına ulaşman daha mümkün yaşışmaşarı götemesende kim olduğunu görürsün
Soran
13 gü
yorumun için teşekkür ederim. arama kayıtları önemli değil sadece mesajlar, mesaj yazılan kişi dahi olur. çok önemli olmasaydı asla yapmazdım. zaten mesajları okumak için değil kişi isimleri için istiyorum. lütfen nasıl yapacağımı söyleyebilir misin? bir şey önerirsen eğer onun için çok uğraşırım. cevap verdiğin için tekrar çok teşekkür ederim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
21haklısın çok önemli bir konu olsa bile yapamayacağım sanırım..
Insaniz merak ediyoruz Nefsimizi yenik dusebiliyoruz bazen ama Varsa bi durum Allaha havale et
peki başka yolu hiç yok mu?
Telefon işi yaptığımdan çoğu şeyi bilirim ama arama kayıtlarına ulaşman daha mümkün yaşışmaşarı götemesende kim olduğunu görürsün
yorumun için teşekkür ederim. arama kayıtları önemli değil sadece mesajlar, mesaj yazılan kişi dahi olur. çok önemli olmasaydı asla yapmazdım. zaten mesajları okumak için değil kişi isimleri için istiyorum. lütfen nasıl yapacağımı söyleyebilir misin? bir şey önerirsen eğer onun için çok uğraşırım. cevap verdiğin için tekrar çok teşekkür ederim.
Öğrenilir ama ilerde telefon sahibi sorun çıkarmasın
o konuda bir endişem yok çıkarmaz ama.. yaptığımdan onun haberi olacaksa yapmamın bir anlamı kalır mı
Seni yönlendiririm sorun etme
Peki nasıl?
Lütfen yönlendirir misin
Yönlendirim geç gördüm hangi operatör hattını kullanıyor
yurt dışında