Fotodaki kamera çantamdan çıktı, çantamında arka kısmı full sökülmüştü dün. Çantamı boşaltırkende bu kamerayı buldum. Çok enteresan, kim niye çantamın içini izlesin ki 😐. Tabi gizli kameraysa, ondan emin değilim :/
Koduna baktım tablet kamerasıymış. Arızalı bir tabletten veya bir yerden gelmiştir. Bu tek başına hiçbir işe yaramaz arızalı bir üründen veya birisinden düşmüştür. Hiçbir işe yaramayan bir boş kamera
Bire bir aynı model olmadığı sürece işe yaramaz onlar bilginiz olsun🙃 bir de bu şekilde taşınması flex kablo zarar görür af motoru bozulur. Sabit yerlerde tutarsanız daha iyi olur
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
14Ama çantamdan çıkınca şüphelendim
Koduna baktım tablet kamerasıymış. Arızalı bir tabletten veya bir yerden gelmiştir. Bu tek başına hiçbir işe yaramaz arızalı bir üründen veya birisinden düşmüştür. Hiçbir işe yaramayan bir boş kamera
İyi bari, bende bir kaç kamera var zaten tel. deki bozulunca belki takviye yaparım diye biriktiriyordum. Ama işte...
Bire bir aynı model olmadığı sürece işe yaramaz onlar bilginiz olsun🙃 bir de bu şekilde taşınması flex kablo zarar görür af motoru bozulur. Sabit yerlerde tutarsanız daha iyi olur
Taşımıyordum işte çantadan çıktı, teknolojik ıvır zıvırım sabit bir köşededir. Bilgi için teşekkürler : )
Oldu
Normal bir durum 😀 sormadan at.