Telefonunuz olmadan bir yere gidebilir veya ondan ayrı kalabilir hatta onsuz yaşayabilir misiniz? Genelde insanların çoğu artık telefon bağımlısı olmuş durumda telefonsuz 1 saat değil bir dk bile geçiremeyen çok fazla insan var. Siz telefonsuz yaşayabilir misiniz ve şu uygulama olmasa yaşayamam dediğiniz herhangi bir uygulama var mı?
evet olum elimden düşmüyor tüm gün.. okulda test yapılmıştı bağımlısı çıktım sonra psikologa falan gitmek için randevu verdiler de ben mal olduğum için gitmedim nsjxjsjxj. 1 gün durmuştum çünkü halamlarda internet yoktu ve internet çekmiyordu onda da şarkı dinlemistim gerçi en fazla 3 4 saat diyelim
Neyse öncelikle telefon bağımlılığı testi neden yapar bir okul yani ne gerek var. Ayrıca bunun için psikoloğa gitmene gerek yok istersen halledersin bende öyleyim ama yani istersem şu an biter en iyi psikolog bile bir şey yapamaz bence ayrıca mal kısmına katılmıyorum öyle de deme. Ayrıca 3 4 saat de az değil yaa maşallah maşallah🤣🤣
en fazla 3 4 saat 😅 şarjımın en son ne zaman 100 olduğunu unuttum o derece akşam takıyorum sabaha kadar doluyor bazen ama uyanıkken asla şarjım dolmuyor okul teknoloji bağımlılığı ile ilgileniyordu ve herkes bu testi oldu ve okuldan bir çok kişi psikologa gitti bazıları da yalan yanlış doldurdu formu gitmedi bazıları da ben gibi olup gitmedi ve mal olduğuma %1000 katılıyorum 👍🏻😊 kendi kendine çözebilecekler 1 kere gitti seansa cozemeyecekler bir kaç ay gitti aslında bende bir kere gittim ama baktım bir sonraki seansta görüşürüz diyor gitmedim uğraşamam dedim anzjsjz
Buda manyak benim gibi yaa. Gözler gider gider bak benim ki bayağı bozuk haa bilgisayar yüzünden daha çok ama olsun aynı şey. Ayrıca gitmemen hata olmuş ama olsun napalım sende çözersin istersen bence. Ayrıca mal değilsin bence bayağı zekisin de hatta görüşürüz diyor diye gitmemek nedir yaw 😂😅
gözler bak orası ayrı konu. ben lisans için sağlık raporu almaya gittim doktor dedi gözlere baktırman gerekiyor falan bir gittim göz doktoruna dedi senin gözler turp gibi maşallah bende dedim maşallah gözlerime bak bozulmamıslar halbuki ben gözlük takmak istiyordum sjzjjs ara sıra arkadaşımın gözlüğünü takıp dolanıyordum belki gözlerim bozulur diye baya maldım yani😅
görüşürüz dediği her kişi kaç ay gitti o psikoloğa valla iyiki gitmedim hem ben kendimi biliyorum bırakamazdım telefonu
Yani bak cidden çok değişik ne güzel bozulmamış bu çok iyi küçükken çok küçükken bende özenirdim gözlüklü olanlara. İşte sonra benimki de bozuldu aşırı bilgisayar kullanımından. İlk yine düşüktü kullandım şu an yüksek ama takmıyorum iğrenç bir şey bence. Ayrıca ne diyeyim gidip gitmemek senin seçimin ve bence sen istesen yenersin bunu
Telefon bağımlısı olduğumu düşünmüyorum. Herhalde uzun süre ayrı kalsak iyi de olur. Hatta bazen telefonu kapatım 3 4 gün girmediğim oluyor Herhalde neden yaptığımı tahmin ediyorsundur :) Bu arada pp'in çok güzelmiş. Kendine iyi bak!
Ooo aynı bensin yemin ediyorum bende zaten netflix i bayağı kullandım şu an kullanmıyorum ama. Başka yerlerde izliyorum zaten. YouTube da zaten aşırı kullanıyorum 🙂
Evet iyi dedin hoş dedin de yanlış kişiye dedin bunu kdldşs. Yani bak bu sitedeki en çok dizi izlemiş kişi olabilirim 100 ün üzerinde yani o kadar var. Keşke bilsem benimde işime yarar işte
Ne demek 🙂 Neyse ben yinede izlediğim bazı dizileri diyorum Game of thrones Breaking Bad Friends Vikings Spartacus Lucifer Dark Supernatural Ahs Mr robot Stranger things Daredevil Punısher Teen wolf seks education 11.22.63 Death note Prison break Narcos Seinfeld Himym You Rick and morty The haunting of hill house The Crown La casa de papel Chernobyl Mindhunter Altered Carbon Ozark Sherlock After life Merlin True Detective Bunlar yeter sevdiğim bir kaç dizi
En İyi Kız Görüşleri