Benim sevgilim bana diyorki instagramın var mı dedi bende yok dedim kendinin de varmış bende kendi adıma değil fake hesap olarak açtım takip ediyorum bakıyorum sevgilimin takip ettiklerine erkekten çok kız var sevgilimi anlamıyorum yani erkek neden azta kız daha çok anlamadim soruma gitti benimde erkek arkadaşlarim var takip etsem ederim ama etmiyorum ne gereği var ki karşı cinsi eklemenin ve o kizlari takip ettiği yetmezmiş gibi resimlerini begeniyor neden sevgilim böyle hiç mi düşüncesi yok aha mesela beni aldatıyor yanlis anlamasam bence takip etmemesi lazım neden sevgilim erkekleri az takip ediyorda kızları çok takip ediyor neden kızları takip ediyor?
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
47Valla de bu arada sanada çok üzüldüm hep o akılsız şerefsiz erkekler varya ortalığı ne hale getiriyor inşallah bu durum benimde basima gelmez.
Biz birkaç aylık ilişki yaşamıştık bence uzak dur ondan ben onu 4 yıldır bekliyorum halla içimde bir umut var ama benimkinin de imkansız olduğunu biliyorum adını bile yalan söylemişti amir dedi gerçek adını çok sonra öğrendim
Her şekle gireriz a* bulmak içinYeri gelir bir feministizYeri gelir bir koministiz 😅
Tebrik ederim ne güzel anlattın erkekleri
Burdan Bütün Feministlerin A**k Yaşasın Kominizm.
Erkeklerin bu denli o*çocuğu olduğunu bir erkekten duymak ne iyi geldi anlatamam
Aha Geldi bir erkek düşmanı.
Nasılsın ne yapıyorsun güçlü bir kadın olduğunu kanıtlamak için Saçını mı kazıtıyorsun?
Yoksa soyunup protestomu yapıyorsun?
Bu dünyada 1 Lbgtliler 2 de feminist teröristler kadar s*lağı yoktur.
Erkek var erkek var he birde Adam var onlara sözümüz yok ama anlattığın erkek tipleri yüzünden hayatımıza kimseyi alamaz olduk çünkü hepsinin derdi aynı olmus madem öyle kimseyi sevip ümit vermeyin gezin orda burda bakın hayatınıza bişey diyen yok
Ha normal erkek düşmanı değilsen sıkıntı yok.
Burda kafa dağıtıyorum o yazdıklarımda Porçay'dan bir şarkı sözü.
Yoksa amcı olduğumuz falan yok 😅
Her erkeğin içinde azda olsa Abazalık var.
Yok gayet net bir şekilde anlattın cuk oturdu yani cok doğru
Alkışlamak gerekir seni♥️