Turkcell de az değil. Sen her 2 ayda bir oradan oraya git bence. Öyle daha avantajlı oluyor.
Soran
1 ay
Öyle yapıcam 1 martta değiştirebiliyormuşum tarifemde 69 tly miş. 118 i aradığım için fazla ödemişim. Martta turkcele geçicem. Whatsap instagram filan sınırsız 95 tl diyor ama o kadar vermek istemiyorum. Turkcelde 20 küsür gb 70 tl lik pakete geçicem 3 ay sonra daha mantıklı
Öncelikle şunu sorayım,1 ay boyunca ne kadar internet/dakika kullanıyorsun?
0|0
0|0
Soran
1 ay
15 gb ancak yetiyor
Görüş sahibi
1 ay
Dakika ve SMS?
Soran
1 ay
Fazla fazla yetiyor
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 ay
Taahhütün var mı? Eğer taahhütun yoksa ondan dolayı fazla veriyor olabilirsin. Red 20'ye taahhütlü geçmeni tavsiye ederim. 20gb internet ve 1000dk 59 lira civarında.
Soran
1 ay
Taahhütümde var Mart ayında bitiyormuş. 69 tly miş paketim şu an
Görüş sahibi
1 ay
Müşteri hizmetlerini arayıp red20 ye geçiş yapıp yapamayacağını sor bence. Taahhüt bitmeden geçis olabiliyor bazı tarifelerde.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
19Benimki niye pahalı ya
RED20 tarifem. Bir bak istersem.
Mart ayıbda bitiyormuş taahhüt 200 tl cayma bedeli diyor
200 lira öde daha iyiymiş :)
Resmen kazıklıyorlar ya cidden ödesem mi beklesem mi Mart a kadar
Turkcellde 25 gb 70 tl
Turkcell de az değil. Sen her 2 ayda bir oradan oraya git bence. Öyle daha avantajlı oluyor.
Öyle yapıcam 1 martta değiştirebiliyormuşum tarifemde 69 tly miş. 118 i aradığım için fazla ödemişim. Martta turkcele geçicem. Whatsap instagram filan sınırsız 95 tl diyor ama o kadar vermek istemiyorum. Turkcelde 20 küsür gb 70 tl lik pakete geçicem 3 ay sonra daha mantıklı
o zaman fazla ödemiyorsun :D 118 i ne diye arıyorsun bu kadar merak ettim
Çok iyi şimdi geçsem zararım çok olurmuki
bilemem tabi kendi sözleşmene bağlı. bir ara sor ne kadar cayma bedeli öderim diye.
Niye benimki böyle acaba kazıklıyorlar beni
ben bayağıdır vodafone luyum özel kampanya diyorda bilmiyorum artık özel mi yoksa beni mi yiyor
red 20 plus mış tarifenin adı
15 gb ancak yetiyor
Dakika ve SMS?
Fazla fazla yetiyor
Taahhütün var mı? Eğer taahhütun yoksa ondan dolayı fazla veriyor olabilirsin. Red 20'ye taahhütlü geçmeni tavsiye ederim. 20gb internet ve 1000dk 59 lira civarında.
Taahhütümde var Mart ayında bitiyormuş. 69 tly miş paketim şu an
Müşteri hizmetlerini arayıp red20 ye geçiş yapıp yapamayacağını sor bence. Taahhüt bitmeden geçis olabiliyor bazı tarifelerde.
Bende memnunum kaliteli
Aynen
Yetiyor
Hata çok deyilmi
1000 dk 1000 mesaj nolacak bitarafima sokacagiz galiba kim mesaj kulaniyorsa bunun yerine int verseler yok neyse 10 g intent 45 tl