aslında şu zamana kadar hep iphone alayım işte evde mac var öyle olursa daha iyi bide tablet kulaklık alırım vs dedim ama aynı paraya huawei de daha iyi ürünler var ve iphone karşı bir seçim olmak istiyorlar sence bu gelişime yardımcı olunmalı mı yoksa kürkçü dükkanına geri mi dönülmeli :D ben yeni deneyimden yanayım
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
11Ne açıdan daha iyi ürünler var? Daha iyi olduklarını düşünüyorsan neden kullanmakta şüphe duyuyorsun? Apple'ın diğer ürünlerini kullanıyorsan, ki kullanıyormuşsun, iPhone kullanmanın daha mantıklı ve avantajlı olduğunu düşünüyorum. Ayrıca şöyle bir şey var, "daha iyi" ifadesi ile bahsettiğin şeyler ram vb. teknik özelliklerin sayısal olarak daha yüksek olması ise, günün sonunda bunlardan elde edebileceğin performansı işletim sistemin belirleyecek. iOS, işletim sisteminin kararlılığı ve daha düşük özellikler gerektirmesi açısından her zaman daha ön plandaydı, büyük ihtimal uzun süre daha böyle olacak. Diğer bir konu da Huawei'nin gelişimi senin davan değil, işini görecek olana odaklanmalısın ancak open source mevzusuna duyarlıysan Apple'dan uzaklaşman gerek.
play store olmaması huawei de büyük sıkıntı ama mesla ben iphone u 4s zamanında kullanmaya başladmı ilk zamanlar o da öyleydi sonra büyüdü ben bu konuda huawei ye şans vermek istiyorum bu yüzden arada kaldım
Son birkaç sene içerisinde çıkan Android telefonlardan Huawei Mate 10 Lite hariç hiçbirini kullanmadım (bunu hala daha film vs. izlemek için kullanıyorum) ancak kısa süreli olarak birçok Samsung, Huawei ve Xiaomi telefon görme fırsatım oldu ve dürüst olmam gerekirse bir kere bile telefonumu değiştirmeyi düşündürtecek bir şey olmadı. Şu anda iPhone 7 128 GB kullanıyorum. Bu 8. telefonum falan, ilk 6S ile geçtim iPhone'a ve geçiş süreci biraz sancılıydı fakat geçtiğimden beri oldukça memnunum.
Apple ve Huawei'nin durumu aynı değil, Apple zorunda kaldığı için yeni bir işletim sistemi ve kocaman bir ekosistem yaratmadı, en başından beri bunu istiyorlardı ve böyle yaptılar. Kendi adıma konuşacak olursam Türkiye ekonomisindeki fiyatlar dışında Apple'dan başka bir markaya geçmek için bir neden göremiyorum. Telefonum herhangi bir nedenden dolayı işlevini yitirirse veya 4 sene önce çıkmış olmasından dolayı doğal olarak güncelleme almayı bırakırsa değiştirmeyi düşünürüm, büyük ihtimal başka bir iPhone alırım. Yakın zamanda ARM işlemcili bir MacBook almayı da planlıyorum.
onlar çok kaliteli denedim ben harika bilgisayarlar benimde şu an macbook airr var eski elması ışıklı :D :D hala güncelleme alıyor ve hala hiç bir kasma yok tavsiye ederim.. ssanırım iphone alıcam tekrar kürkççü dükkanına :D :D
huawei nin kamera performansı hiç bi cihazda yok :D