Arkadaşlar güzel degilim onu biliyorum ama instagram profil fotom güzel olsun istiyorum Nasıl çekmeliyim ne yapmaliyim?
10
1
Görüşünü yaz
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
gecilmezyol | İnternet & Teknoloji konusunda 293 görüş paylaştı.
Xper 6
1 ay
Kendiniz olun, kendinizi beğenmezseniz ve kendinize güvenmezseniz kimseye kendinizi sevdiremezsiniz. Ayrıca bu göreceli bir şeydir, adını unuttuğum birisi aşağıda yazdığım bu sözü söylemiş;
"Her şey güzeldir ama herkes göremez"
Şimdi profil fotoğrafınız için iyi şanslar dilerim.
Senin doģal güzelliğin seni seven insanla buluşturur Takılma fazla güzelliğe Ne güzelller var iki kere iki kaç eder bilmez Makyaj yapmaktan kuaförde zaman geçirmekten beyinsiz olmuş (kimse üstüne alınmasın)
Manzara olsun , sen ol ve ışığı yüzüne al güzel bi fotoğraf çıkacaktır ortaya. Güzel değilim demene de katılmıyorum bu bi kompleks. Yaradan kusursuzdur , yaradılan lütüf iyi gecelr
Arka planda ağaç gibi yeşillik bir yer olabilir belden aşağısı görünmeyecek şekilde. Veya bir selfie çubuğuyla yüzünü çok yakın göstermeden çekebilirsin
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Arkadaşlar güzel degilim onu biliyorum ama instagram profil fotom güzel olsun istiyorum Nasıl çekmeliyim ne yapmaliyim?
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş