@firsthuman yalan söyleme bak şakasına gülelim edelim dedik ben seni hayatımda ilk defa görüyorum neden böyle bir şey söyleyeyim :D iftiraya bak hele dsfds
Rica ederim sen şey yapman lazım ama mesela burada yorum kapatma tuşu var ona basarsan sadece soran kişi sana yorum yapabilir onu aktif edersen böyle dahil olamazlar :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor
2511nasıl değiştireceksin :D
Yeni snap insta hesabı açacam, tel numaramda degişecek
Beni senden mahrum bırakma lütfen.
Sen ne alaka
:D ahahaha
Bilmiyorum matador yazmamı söyledi. Sjsjssj
@firsthuman yalan söyleme bak şakasına gülelim edelim dedik ben seni hayatımda ilk defa görüyorum neden böyle bir şey söyleyeyim :D iftiraya bak hele dsfds
Abi sen ne dersen o. Öyle olsun sjsjsj
Kurtardım seni bak :D
Teşekkür ederim gerçekten çok incesiniz
Rica ederim sen şey yapman lazım ama mesela burada yorum kapatma tuşu var ona basarsan sadece soran kişi sana yorum yapabilir onu aktif edersen böyle dahil olamazlar :)
Öyle mi bilmiyordum bunu çok teşekkürler öğrenmem güzel oldu.
Onuda aktif edeyim hemen çünkü baya ihtiyacım var artık.
her yorumda tıklarsanız o tuş uygulamada var mı bir bakayım uygulamadna mı giriyorsunuz?
tarayıcıdan girince var uygulama da yok maalesef. orada yorum kapatma gibi bir şey var normalde. :)(
Taraycıdan girmiyorum ama o özelliği aktif etmek için ordan girerim artık. Göz atarım birazdan bakayım.
Burası da sayılır :)
Buradan ulaşmak imkansız
hahaha neden :D
Mesajlar kapalı hesabim gizli. Kimseyi kabul etmiyorum
Burası da sayılır :)
Sadece watsap birde KS ama yoğun olarak facebok instgram tiwtter ya da diğer siteleri kullanmam.
neden zordur
@sabah_ereksiyonu bak ereksiyon benim yerime sormuş
Kendi kullanıcı ismimi kullanmam çünkü
bir de mesajları kapatırsın sanırım