sanki disardanmis gibi geliyo ama o kadar uzun suredir hareketsiz ki hayatim emin de degilim aslinda hangisinden etkilenirim.. hatta etkilenir miyim acaba.. su an bir nefret hali birikmis durumda ustumde bak simdi farkettim.. kimsenin ne ordan ne burdan ilgilendigi yok ki herkeste bir Halley bir ucuslar..
Dışarıda, sosyal medya yalan hayat sadece sıkıldığımda bakarım. Ama caddede otobüste güzel kız görüyüm gerçek ve doğal olduğu için bin kat daha kolay etkileniyorum. Doğallıktan yanayım her zaman, bir kadını doğal haliyle seven her halini sever çünkü!
Dışarıda pek beğendiğim biri olmuyor çünkü bakışları rahatsız ediyor. Nette biraz daha yumuşatılmış yaklaşım sergileniyor sanki. En azından engelliyorsun gidiyor. Reelde küfür edince hoş olmuyor da : - ) )
Şu ana kadar filtre ekullanmadığım için sosyal medyadada gerçektede görüntüm aynı. Etkilenme olarakta karşımda durursa daha kolay etkilenirim çünkü canlı kanlı ile sanalın yeri aynı olmaz.
Amacına göre değişmekle birlikte: Sosyal. Dışarıda canlı gördüğüne sadece "yavrum!!!" de sonra bekle linci. Sosyal ortamda "yavrum!!! ohhyyşşşş!!! ben senin mimiklerini bile içerim ben var ya..." diye yürü, sonra bir sigara yak.
İkiside olur farketmez ama sesimi duyması yetiyor diye bilirim :)
0|0
0|0
SonModelUye | İnternet & Teknoloji konusunda 166 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
bak güzel bir soruymuş.. sosyal medya daha etkili.. çünkü yüz yüze söylenmeyen ve duyulmayan hisler özgürce sosyal medyadan yaşanıyor.
2|1
0|0
recalar | İnternet & Teknoloji konusunda 200 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
İkisine de hem evet hem hayır diyorum. Sebebi ise karşımdakinin kişiliği, zekası, gülüşü ve muhabbetiyle alakalı. Bunlar kimde varsa ben onunlayım.
1|0
0|0
Şeftaliturşusu | İnternet & Teknoloji konusunda 290 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Detaya ithafen; eğer yakın zamanda buluşma gibi bir olanacak yoksa kesinlikle görüntülü konuşmak isterim :D Bir kere başıma geldi bir daha risk alamam 😅😏
Sanırım sosyal medya da.. çünkü insanlar reel de yapmacık olmuyorlar ki hemen soğuyabiliyoruz ama sosyal medya da düşünerek cevap veriyor- veriyoruz bu da demek oluyor ki nabza göre şerbet veriliyor
En İyi Erkek Görüşleri