Uzun zamandır yurt dışında kullanılabilir durumda olan YouTube Premium, artık ülkemiz için de hizmet vermeye başladı. YouTube Premium sayesinde reklamsız şekilde video izlemek, istediğiniz videoları indirmek gibi ek özelliklere sahip oluyoruz.Youtube premium artık ülkemizdeSpotify'ın rakibi YouTube Müzik de bugün kullanıma sunuldu. YouTube Premium ilk üç ay ücretsiz. YouTube Premium ve YouTube Müzik ikilisinden oluşan standart paket için aylık 16,99 TL ücret isteniyor. Sadece YouTube Müzik’e abone olmak isterseniz ödeyeceğiniz ücret 13,99 TL.Youtube MusicYouTube da aile üyeliği sunuyor. 5 kişilik YouTube Premium + YouTube Müzik aboneliği 25,99 TL fiyat etiketine sahip (Hurriyet) #fangoria #youtube
al işte bir kapitalist sistem daha bunu boykot etmeliyiz devrimci cilvelerim kanımda akmaya başladı yine neyse işin şakası bi' yerden kâr etmeleri şartti cesitli zincir öegüleri vardi fakat talep cok olunca sonuç bu. binlerce müzik uygulaması varken bilemiyorum yinede alıcı olacaktır diye tahmin ediyorum. tâbi müzik amacli kullanmiyoruz ki elimizin altında çıt çıt her türlü merak adına açıp baktığımız uygulama.
Bir ara ülkemizde de denendi. O dönem abone oldum. İndirilebilir içerik olarak istediğimizi indiremiyoruz. Onların belirledikleri indirilebilirler arasından seçme yapabiliyoruz. Onlar da çok kısıtlıydı. Eğer bu durum değiştiyse yeniden abonelik durumunu gözden geçirebilirim. Değişmediyse gerek görmüyorum.
0|1
0|0
Görüş hala geçerli mi?
BulanikYol | İnternet & Teknoloji konusunda 85 görüş paylaştı.
Xper 4
4 ay
Yani ödemeye gerek yok reklamları kaldırabilirim... istediğim videoyu müziği indirebilirim... arkaplanda çalışmasını sağlayabilirim... şarkı falan desen ben youtubeden radyodan falan buluyorum zaten onda bir sıkıntım yok...
Zaten önceden ve şuanda dahi yapabildiğim özelliklere niye para vereyim :d
Kötü oldu bu ya 🤭😂 Beleşe kullanmaya alışınca insan birkaç lira da olsa zor geliyor ödemek 😂 Bilmiyorum ücretli kullanır mıyım acaba bakacağız 😛
0|2
0|0
Balzacc | İnternet & Teknoloji konusunda 160 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Parası sorun değil verilir de fazla saçma olmuş. Her yerden para kazanmaya çalışmakta hoş durmuyor yani.
0|2
0|0
serHAN4554 | İnternet & Teknoloji konusunda 151 görüş paylaştı.
Master
4 ay
Ben ödemem...
Yoook hacı ben bu saatten sonra kısa yoldan zengin olmanın yoluna bakıyorum Sonuçta ülkede bunca kaz varken YouTube bunu değerlendirmesine hiç şaşırmadım doğrusu...
Ödemek istemem. Kaliteli bir mecra henüz değil. Para ödemeye değmez. Reklamları uzantı ile engelleyebiliyorum, videoyu da istersem programla indirebiliyorum.
En İyi Kız Görüşleri