Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) tarafından hudutlar ile bölgede güvenlik ve istikrarı sağlamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ mensuplarını etkisiz hale getirmek, dost-kardeş bölge halkını terör örgütü üyelerinin baskı ve zulmünden kurtarmak için Zeytin Dalı Harekatı'nı başlattığı günlerde yapımına başlanan oyun, gerçek harita üzerinden oynanıyor
Bülbül, Şeran, Mabatlı, Cinderes ve Afrin merkez olmak üzere 5 bölümden oluşan oyunda, silahlı insansız hava aracı (SİHA) ile Afrin'deki köylerin teröristlere karşı Mehmetçik tarafından korunması, terör örgütü PYD/PKK'ya ait hedeflerin ve konvoyların vurulması gibi görevler yerine getiriliyor.(Kaynak:AA)
Bu oyun, mobil oyunlarla alakası olmayan kişileri milliyetçilik duygusuyla oyun oynamaya itecektir diye düşünüyorum. Oyun IOS ve Android işletim sistemine sahip tüm mobil cihazlara ücretsiz indirilebiliyor.
Ne dersin bu oyun ilgini çekti mi?
Yeni mobil oyun; "Afrin SİHA"! Zeytin Dalı Harekatı'ndan esinlenerek oluşturulan bu oyunu indirip oynamayı düşünür müsünüz?
Güncellemeler:
Kızlar Ne Diyor 8
- Hepsini GösterDaha Az Göster
- Hepsini GösterDaha Az Göster
Erkekler Ne Diyor 10
Benzer Benceler
Suriyeli Doktor: Kimyasal Zehirlenme Değil, Oksijen Yetmezliği! Yargıtaydan Emsal Karar! Sosyal Medyada Uygunsuz Paylaşımlar Boşanma Ve Tazminat Nedeni Sayılacak Son Dakika! Erdoğan Açıkladı! Türkiye, 24 Haziran'da Erken Seçime Gidiyor! 3. Dünya Savaşı Çıkarsa Ne Olacak? Uzaydaki İlk Lüks Otel: Aurora İstasyonu!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Görüş(eig) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
En İyi Görüş seçilsin mi?
Bu işlemi geri alamazsın. Görüş sahibine bildirim gönderilecek ve 7 Xper puan kazanacak.
Hadi bakalım. Doğrusu ben bakamadım bile bide mağazada oyun yokmuş 😂😂