Türk Yıldızları Nefes Kesti

Hakan Guray

Eskişehir'in düşman işgalinden kurtuluşunun 96. yılı nedeniyle gerçekleştirilen kutlamalar kapsamında Türk Hava Kuvvetleri akrobasi timi Türk Yıldızları'nın gösterisi izleyenlerin nefeslerini kesti.

Türk Yıldızları Nefes Kesti

Türk Yıldızları, Eskişehir'de gerçekleştirilen etkinlik kapsamında Muharip Hava Kuvveti Komutanlığı'ndan havalanarak Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı üzerinde gösteri uçuşu yaptı.

Türk Yıldızları Nefes Kesti

Türk Yıldızları'nın 501. kez gerçekleştirdiği gösterisini Vali Vekili Ali Muhiddin Varol, Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, AK Parti Milletvekili Emine Nur Günay, CHP Milletvekili Jale Nur Sülü, Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan ile parkı dolduran binlerce kişi büyük bir heyecan ve ilgiyle izledi.

Dünya üzerinde 8 süpersonik uçakla gösteri yapan tek akrobasi timi olma gururunu yaşayan Türk Yıldızları'nın gösterisini izlemek isteyen vatandaşlar Sazova Bilim, Kültür ve Sanat Parkı'nı doldurdu. Vatandaşlar, Türk Yıldızları'nın gösterisini telefonları ve kameralarıyla kaydetti.

Türk Yıldızları Nefes Kesti

Türk Yıldızları'nın gösterisini tamamlamasından sonra Vali Vekili Varol, Türk Yıldızları Filo Komutanı Hava Pilot Binbaşı Esra Özatay'a çiçek ve plaket verdi.

Kaynak: DHA

Türk Yıldızları Nefes Kesti
82 Cevap