Üzerine sim dökülmüş gibi duran dudaklar güzel duruyor mu, yoksa abartılı ve itici mi? Fazla ışıltılı ve Simli rujları nasıl buluyorsunuz? #EdamedaBeauty 💄💄💄💄
Abartıdan başka bir şey değil bana göre. Günlük hayat, düğün dernek nasıl bir yer olursa olsun kullanımını doğru bulmuyorum. Aa ama Cardi B’sindir ve klip çekiyorsundur o zaman simli ruj olabilir tamam 👍😀
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Redamancy-4 | Güzellik & Bakım konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Abartı duruyor tabi
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
FunnySunny | Güzellik & Bakım konusunda 1b görüş paylaştı.
Fenomen
4 ay
Çok fazla
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
tuba-sueda | Güzellik & Bakım konusunda 324 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
#SelamGençlik ⭐🍀💛⭐ Yerine, konseptine, mekanına, insanına göre, eğlencenin dozu yüksek bir anda, modu uygun olan hatun yapar tabi. Yine de bekarsanız ve kızlarla eğlenecekseniz daha ideal gibi. Doğrusu ben sevdiğim erkeğe sorar öyle karar alırım sürüp sürmeyeceğime, net...#SunIsUp#Amazing#TubaSueda ⭐🍀💛⭐
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
ndenizyıldızı | Güzellik & Bakım konusunda 144 görüş paylaştı.
Yoda
4 ay
Çok hoşuma gidiyor bayılıyorum 💋 ama yerine uygun kullanılmalı günlük kahve içmeye giderken sürülecek bir ruj değil
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Illecebrous | Güzellik & Bakım konusunda 1b görüş paylaştı.
Master
4 ay
okazyon bu makyajı kaldıracaksa evet güzel ama onun dışında abartı geliyor
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
feriskus | Güzellik & Bakım konusunda 132 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2041Aa ama Cardi B’sindir ve klip çekiyorsundur o zaman simli ruj olabilir tamam 👍😀
Yerine, konseptine, mekanına, insanına göre, eğlencenin dozu yüksek bir anda, modu uygun olan hatun yapar tabi. Yine de bekarsanız ve kızlarla eğlenecekseniz daha ideal gibi. Doğrusu ben sevdiğim erkeğe sorar öyle karar alırım sürüp sürmeyeceğime, net... #SunIsUp #Amazing #TubaSueda ⭐🍀💛⭐