Şu anda öyle bir sorunum yok ama eskiden olurdu ellerim çok soğuk havalarda çatlardı. Krem sürerek bu sorunu hallederdim bir de bu eldiven takarak ellerimi korurdum yaşadığım yer kışın oldukça soğuk oluyor başka yerlere kar yağıyor soğuğunu biz çekiyoruz. Çok sık yıkamaktan olduğunu söylemişler ama sanmıyorum ben de sık ellerimi yıkarım olmaz sadece aşırı soğuk havalarda ellerimizi korumazsak çatlar kurur kötü gözükür. Kaliteli bir nemlendirici krem alırsak hiç bir sorun kalmaz diye düşünüyorum.
GhostlyKisses | Güzellik & Bakım konusunda 707 görüş paylaştı.
Guru
4 ay
Soğuk iklim için yaratılmışım😂 modern eskimo gibiyim adeta jssjjd yani ben anlamıyorum sıcak iklimde biri nasıl soğuk iklim özellikleri taşır bilemiyorum jsjdjd Bembeyaz ten rengimden başlayayım kuzeylilere benziyorum adeta ahshd Zaten beni gören insanlar hep yabancı olduğumu düşünüyor 🤔 ellerim falan çatlamıyor da benim dudaklar kuruyor kışın o çatlayabiliyor bi sjjd Yazları bile ellerim ayaklarım buz gibi olur anlayacağın zaten soğuk bir insanım tabi işin içinde anemi de var. Düşün yani anemi ile bile soğuğa karşı ne kadar dayanıklıyım sjdj anemi üşütür bir de yani.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
biradetmehmet | Güzellik & Bakım konusunda 1,6b görüş paylaştı.
Master
4 ay
ellerim güzeldir kolay kolayda çatlamaz fazla kram kullanmam nadiren kullanırım cünkü ağır iş yapmıyorum ama eger ağır iş yapacak olsam kremi abartırdım kesinlikle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
515Onda etken
Evet nemlendirici şart
Kesinlikle şart
Bembeyaz ten rengimden başlayayım kuzeylilere benziyorum adeta ahshd
Zaten beni gören insanlar hep yabancı olduğumu düşünüyor 🤔 ellerim falan çatlamıyor da benim dudaklar kuruyor kışın o çatlayabiliyor bi sjjd
Yazları bile ellerim ayaklarım buz gibi olur anlayacağın zaten soğuk bir insanım tabi işin içinde anemi de var. Düşün yani anemi ile bile soğuğa karşı ne kadar dayanıklıyım sjdj anemi üşütür bir de yani.
Kesinlikle abartmak lazım
Krem markası önerisi alalım :)
Çatlıyor ya
Deri ten demek
Hım baktım İngiliz bir kelimeymiş bende başka şey düşündüm
Yalan 😬
Geçmiş olsun
Sağ ol senin de öyle mi
Yeterli oluyor mu
Olmaz tabi eldiven gerekir ben giymem pek
Ben de giymem