😂 makyaj yapmayı seviyorlardır ve kendilerine yakıştırıyorlardır ondan olabilir tabi zaten bize ne istediğini yapmakta da özgürler
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
4 ay
Öyle de tesettürün amacını bilip kapanmak lazım ztn tesettüre girmek demek dikkat çekmemek ama ben açık kizlardan daha çok dikkat çektiklerini düşünüyorum bazılarının tabiki hepsi değil.
İşte arkadaşım sorun da bu insanların neyi nasıl yaptığı bizi ilgilendirmez tesettüre girmemiş veya girmiş kendi tercihi bunu nasıl yaşadığı da kendi tercihi doğruluğunu sorgulamak bize değil Allah’a düşer biz kendimizden sorumluyuz
Birakbuislerix | Güzellik & Bakım konusunda 66 görüş paylaştı.
Xper 5
4 ay
O zaman genelleme yapmadan cunki buda bir zevk meselesi kapalı ve bakımlı olmak günümüzde daha çok dikkat çekici gizemli olan tatlıdır gizemli ve tatlı olma çabası olabilir
Şimdi şöyle dusunelim günümüzde gençlik epey değişti beğenilmek istemeyen bir kız da olmayacağına göre ama yine genelleme olmasın hakka girmeyelim o yüzden kapalı dikkat çekmek isteyebilir o zaman ya abartı makyaj ya da sokaklarda görüyoruz İst bol bol ya da dar dar pantolon o kapalı olup twerk yapan bı kız var ya fenomen o geldi aklıma 🤣🤣🤣
Allah diyorum ya görünmeyen gizemlidir merak uyandir saçı nasıl vücut hatları nasıl hep soru işareti
Soran
4 ay
Fikirler önemli değil ya da hoş sohbet eğlenmek önemli değil ama beğenilmek için full boya badana dediğin gibi dar paltonolu giyip dolaşıp sokakta erkek avlamayı düşünen kesim çok itici cidden. Herhangi bir ciddiyet düşünmem böyle belli oluyor ztn
Kimse kimseyi bokladigi yok herkesin kendi tercihi kendi keyfi isteyen istediği gibi giyinip istediği gibi makyaj yapabilir sana ne oluyor sen neden onları boklamaya uğraşıyorsun. Kadınları iyi tanıyorum kiskaniyosun sen
samystery | Güzellik & Bakım konusunda 60 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
49Öyle de tesettürün amacını bilip kapanmak lazım ztn tesettüre girmek demek dikkat çekmemek ama ben açık kizlardan daha çok dikkat çektiklerini düşünüyorum bazılarının tabiki hepsi değil.
İşte arkadaşım sorun da bu insanların neyi nasıl yaptığı bizi ilgilendirmez tesettüre girmemiş veya girmiş kendi tercihi bunu nasıl yaşadığı da kendi tercihi doğruluğunu sorgulamak bize değil Allah’a düşer biz kendimizden sorumluyuz
Değişik bir devir hiç sorma.
Bencede
Öyle cidden
Evet
Sen ya
Tesetturun amacı dikkat cekmemektir ama
Şimdi şöyle dusunelim günümüzde gençlik epey değişti beğenilmek istemeyen bir kız da olmayacağına göre ama yine genelleme olmasın hakka girmeyelim o yüzden kapalı dikkat çekmek isteyebilir o zaman ya abartı makyaj ya da sokaklarda görüyoruz İst bol bol ya da dar dar pantolon o kapalı olup twerk yapan bı kız var ya fenomen o geldi aklıma 🤣🤣🤣
Aynen ama o zaman acilsinlar gerek yok ki
Allah diyorum ya görünmeyen gizemlidir merak uyandir saçı nasıl vücut hatları nasıl hep soru işareti
Fikirler önemli değil ya da hoş sohbet eğlenmek önemli değil ama beğenilmek için full boya badana dediğin gibi dar paltonolu giyip dolaşıp sokakta erkek avlamayı düşünen kesim çok itici cidden. Herhangi bir ciddiyet düşünmem böyle belli oluyor ztn
Bir erkek gözüyle güzel bir soruda görmüştüm kapalı clube giden kız gördün mü diye taksim Beşiktaş ta bile bir sürü goruyorum daha ne diyim
Değişikler cidden.
Öyle yapicak bişey yok açık olmak var açık olmak var onunda abartisi var ortası bu işin yok yaşam tarzi bişey diyemeyiz öyle istiyorlar devam
Doğru haklısın
Yapıyorlar. Tesetturun amacı dikkat çekmemek kendileriyle celisiyorlar.
Onlar kapalı değil ki zaten yakıştığı için dekor amaçlı kapaniyorlar. Bu kapalılık değildir.
Ben onlardan bahsediyorum yoksa benim usturuplu kapalı arkadaslarim var dikkat cekmiyorlar.
Tamam işte onlar kapalı değil kafayı kapatmakla olmaz kapalılık. Ama senin sorun yanlış bence kapalı kızlar diye sormussun
Kafayı kapatinca kapalı oluyorlar işte. Full makyaj üzerine yapışan yeni moda kıyafetler topuklular felan filan hiç gerek yok
Senden daha çekici görünüyor lar ve bu senin sinirini bozuyor gibi gibi sankiii 😁
Alakası yok tam tersi kendini kapalı görüp açık kızları bokluyorlar diye
Kimse kimseyi bokladigi yok herkesin kendi tercihi kendi keyfi isteyen istediği gibi giyinip istediği gibi makyaj yapabilir sana ne oluyor sen neden onları boklamaya uğraşıyorsun. Kadınları iyi tanıyorum kiskaniyosun sen
Kapalilarin amacı dikkat çekmemek tesetturun amacı bu iken bununla celismek saçmalık
Dini olarak benim bildiğim makyaj yapmak serbest cinsel çekicilik olmuyor sonuçta sadece yüzünü güzelleştiriyor
Çok makyajtan bahsediyorum üstüne öyle bakarsan zaten dediğim kesim topuklu ayakkabidan tut dar paltonola kadar giyiyorlar çok dikkat çeken kesim var
Bazıları zorla kapanıyor aile baskısı falan bazıları siyasi değişik biraz
Aynen bencede öyle
Moda Cidde
Öyle
sözde kapalilar ama bir bilsen neler yapyiorlar
Valla benim gördüğüm bir kız var erkeklerin arabasına biniyor ne bileyim arkadaşım dediği erkeğin koluna giriyor v. s
hele burada releer yapyiorlar bir bilsen
ne yapyiorsun