Tamam çok beğenmiş aşık olmuş delirmişsinde bizene 🤣 benim sevgilim neden bu kadar tatlı neden kibar neden bu kadar yakışıklı diye sokaklara atıp kendimi milleti tokatlicam bende az sonra gel katıl
Evde kalan sensin. Bu karakterle zaten Türk kızları sana bakmaz Slav ya da başka bi ırk seni napsin Allahin dağ ayısı. Gelmiş bilmem kaç yaşına Türk kızları kendine bakmadı diye buraya Gelmiş onlar Kezban slavlar güzel diye ağlıyor ulan slav kadını seni ne yapsın kendi ülkenin kadınları bile istemezken seni
Len şişko ben Mercedes varken şahine niye biniyim fakirmiyim. Sen tr sınırlsrında çürümeye başlamışsın. Sen benim girdiğim ortamda temizlikçi olarak bile giremezsin. Slav kadınlarla gel sor istersen benimle ne yapıyorlarmış. Çirkinliğinin sorumlusu benmiyim bana ne anırıyorsun. Git seni yapan ebebynlerine söv.
Hullanza | Güzellik & Bakım konusunda 53 görüş paylaştı.
Xper 7
4 ay
Bizim kızlarımız da öyle. Hiç erkeklerimizin ne kadar hödük ve ezik olduğundan bahsetmeden, el kılzarını Türk hanımlarının aleyhine övmeniz de baydı artık.
Sümsüğün tekine yğz vermiyor diye Tğrk kızlar şöyle böyle. Çok doğru yapıyorlar.
Hee mak, kızlar burada çıkıp "ben de gğzelim" diye senin koyduğun hedefe yönelecek diye bekliyon. Herkes aptal sen akıllı. Bekle Türk kızlarına da bok atardın 3-4/5 yorum sonra
Aynen kadınları ilişkisine göre yargılayıp hasar kaydı diye isimlendiren dağ ayısından ne beklersin. Sanarsın çükü düşmüş de evlendiğinde takılacamış gibi.
Gördüğüm kadarıyla sen hala 6 yaşında kalmışsın. Baksana ne fiziksel nede zihinsel olarak bir gram gelişememişsin. Len oğlum oğlum bu zekayla bu tipler sana prim hayvanat bahçesindeki dişiler bile selam vermez. Aarada bi el arabasına bakım yaptır yoksa yolda kalırsın.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
21Sanane ise bak geç sana zorla yorum yap diyen mi oldu. Bu arada kargaya yavrusu şahin gibidir diye bir söz vardır.
Lan istediğim yorumu yaparım sormayacaksın yazmayacaksın o zaman. Abaza içinde tutmamış gelmiş burada kuduruyor bide millete atar gider yapıyor
Kezban bi git de şavarına yama yap öyle gel. AMMK şu tipinle gelmiş birde yorum yapıyor.
Tipime laf söyleyecek en son insan bile değilsin. Gerçi adam bile değilsin konuşmaya değmez. Sen geç yabancı kızlara bakarak kendini tatmin et hadi.
Len yürü git şişko. Git Dr aynaya bak. Evde kalmış sinirden sağa sola saldırıyor.
Evde kalan sensin. Bu karakterle zaten Türk kızları sana bakmaz Slav ya da başka bi ırk seni napsin Allahin dağ ayısı. Gelmiş bilmem kaç yaşına Türk kızları kendine bakmadı diye buraya Gelmiş onlar Kezban slavlar güzel diye ağlıyor ulan slav kadını seni ne yapsın kendi ülkenin kadınları bile istemezken seni
Len şişko ben Mercedes varken şahine niye biniyim fakirmiyim. Sen tr sınırlsrında çürümeye başlamışsın. Sen benim girdiğim ortamda temizlikçi olarak bile giremezsin. Slav kadınlarla gel sor istersen benimle ne yapıyorlarmış. Çirkinliğinin sorumlusu benmiyim bana ne anırıyorsun. Git seni yapan ebebynlerine söv.
Sümsüğün tekine yğz vermiyor diye Tğrk kızlar şöyle böyle. Çok doğru yapıyorlar.
Len ammmk mal su katılmamış öküz burada türk kadını ile ilgili tek bir kelimi var !! Senin kör gözünü skyim.
Hee mak, kızlar burada çıkıp "ben de gğzelim" diye senin koyduğun hedefe yönelecek diye bekliyon. Herkes aptal sen akıllı. Bekle Türk kızlarına da bok atardın 3-4/5 yorum sonra
Herkezi bilmem ama sen tam bir canım eminim bunu sürekli duyuuorsundur.
Yep, sığırların sövgüsü madalyamdır
Kralll yaa
AMMK ammmsakalkağı sığırı iki kezbana şirin görünücem diye şu haline bak.
Evet, hemen "kezban" oldular. Beni haklı çıkardın, sığır oğlan.
Aynen kadınları ilişkisine göre yargılayıp hasar kaydı diye isimlendiren dağ ayısından ne beklersin. Sanarsın çükü düşmüş de evlendiğinde takılacamış gibi.
Otttuzbeş yaşına gelmiş, hala 20sindeki ergen gibi sağa sola salya sümük atarlanıyor. "Üüüü Türk kızları çok şey"
Bi salın ya
Gördüğüm kadarıyla sen hala 6 yaşında kalmışsın. Baksana ne fiziksel nede zihinsel olarak bir gram gelişememişsin. Len oğlum oğlum bu zekayla bu tipler sana prim hayvanat bahçesindeki dişiler bile selam vermez. Aarada bi el arabasına bakım yaptır yoksa yolda kalırsın.
"el arabasına bakım yaptır yolda kalırsın". Fkfkfkfkf
Bana böyle mizahla gelin işte. Nerden buluyonız bu lafları awk. Bunu satacam sağda solda.