Redamancy-4 | Güzellik & Bakım konusunda 3,4b görüş paylaştı.
Fenomen
5 ay
Evettir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
5 ay
Inan bunu bende anlamiyorum. Kozmetik dukkanlari Gratis, watsons, rossman gibi yerlerde hala ürünler bitebiliyor. Hatta eskiden ucuzken bu kadar ürün tukenmiyordu diyebilirim. Turk kızları aşırı mi bakima düşkün oldular da bu pahalilikta bile fiyatlar vız geliyorda urunler bitebiliyor anlamis degilim. Bu gibi yerlerden artik sadece kisisel bakim ürünleri aliyorum daha doğrusu alabiliyorum. ped gibi, roll on gibi. Onun dışında ay bu cok guzel far paletiymis alayım, bu rujun rengi güzelmiş almam lazim gibi durumlarim yok şu piyasa durumunda. Alirsam yillardir kullandigim degistirmedigim yuz yikama jeli, nemlendirici ve tonik var. Bunlari aliyorum alirkende indirimli olmasina dikkat ediyorum. Bunun dışında bir bakim malzemesi ya da makyaj malzemesi sahsen ben alamıyorum. Ha yakinda boyle giderse nemlendirici, yuz yikama jeli falanda alamaz hale gelebilirim. Urunlerim her bittiginde ve almaya gittigimde indirimli yazsa dahi onceki aldigimdan kat be kat fazla para veriyorum.
Drugstore ürünleriyle ne kadar bakımlı olabilirsem, o kadar olabiliyorum ya. Bir tüp peeling ve sivilce karşıtı temizleme jeli bakıma giriyorsa tabii :D
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Yocto_Yotta | Güzellik & Bakım konusunda 119 görüş paylaştı.
Yoda
5 ay
Makyaj yapanların daha çok yapması gerekiyor çünkü cilt üzerindeki ölü hücreler daha çok mat ve sağlıksız bir görüntü oluşturuyor. Mecbur severek yapıyoruz :)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Portakal-Çiçeğii | Güzellik & Bakım konusunda 173 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
Çok fazla kozmetik ürün kullanmıyorum. Kullanmış olduğum ürünlerde uzun süreli gidebiliyor ve fiyatları çok pahalı değil
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
141Artik bi 40. sene daha yaptirmam😂😂😂