Güzellik & Bakım Esmer erkekler niye bu kadar çekici? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 34 o esmer trenleri yok mu of Güncellemeler: Takip Et 34 Paylaş FacebookTwitter Esmer erkekler niye bu kadar çekici? 1550 Görüşünü yaz
BenBal Fenomen 1 yıl Öncelikle selamlar.Bence bu kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Sen beğeniyorsun ama ben beğenmiyorum. İşte aynen bu şekilde.. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
_ΛqresiF_ | Güzellik & Bakım konusunda 3,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 yıl Çünkü esmerler dkkd Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
aşkın_nişanesi Xper 5 1 yıl Cogu kız esmer erkek seviyor hemcinslerimi bir türlü anlamadim bu lonuda ama ben totale bakıyorum renk cok onemli degil Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
alperüzdü Xper 6 1 yıl Offf sorma özellikle bronz olanlar cidden ben de bitiyorum 🤭 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
CatJiJi Bilge 1 yıl Ben de aşırı beyaz olduğumdan esmerlerdeki zıtlık hoşuma gidiyor🤭 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Blodeuwedd | Güzellik & Bakım konusunda 98 görüş paylaştı. Bilge 1 yıl Bazıları hayatımı karartabilir Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Cennetbenim | Güzellik & Bakım konusunda 248 görüş paylaştı. Yoda 1 yıl bende kumralları çekici bulurum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
-TanrımKonuşmalıyız Xper 6 1 yıl Değiller saçmalama dicemde kendi fikrin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 3 Kişi Yorumla
Gizli Üye 1 yıl ben beyaz ten seviyorm ve buldum 😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
sadecekimmm | Güzellik & Bakım konusunda 622 görüş paylaştı. Master 1 yıl Değiller Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 2 Kişi Yorumla
Gulcan91__ Xper 1 1 yıl Esmer trenleri neresi tam olarak? Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
AsabiÖküz | Güzellik & Bakım konusunda 770 görüş paylaştı. Guru 1 yıl Esmerim Şunun gibiysen bul beni yavrum Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
karamell35 Xper 6 1 yıl Evet son zamanlar da kendimi çekici bulmaya başladım hafif kirli sakal ve özellikle siyah tshört veyahut beyaz çok iyi oluyor bazen aynada kendime öf be çikolata gibiyim diyorum : )) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Aydogan099 Xper 7 1 yıl Hepsi degil ama bende o cekici "gruptan" degilim bende esmerim malesef ( : Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Sempatiiko Yoda 1 yıl Kumralım acik tenliyim ohh şükür beni beğenmiyorsun sevindim rahatladım ya🤣🤣 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 yıl Hafta sonu tatilden döndüm bende eamer erkek modasına katıldım 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1550Öncelikle selamlar.
Bence bu kişiden kişiye değişkenlik gösteren bir durum. Sen beğeniyorsun ama ben beğenmiyorum. İşte aynen bu şekilde..
Çünkü esmerler dkkd
Cogu kız esmer erkek seviyor hemcinslerimi bir türlü anlamadim bu lonuda ama ben totale bakıyorum renk cok onemli degil
Offf sorma özellikle bronz olanlar cidden ben de bitiyorum 🤭
Ben de aşırı beyaz olduğumdan esmerlerdeki zıtlık hoşuma gidiyor🤭
Bazıları hayatımı karartabilir
bende kumralları çekici bulurum
Tren ne la😂
Değiller saçmalama dicemde kendi fikrin
ben beyaz ten seviyorm ve buldum 😊
yoo kara sevmem
Değiller
Esmer trenleri neresi tam olarak?
#Sonesmerbükücü
Off evet ya
Esmerim
Şunun gibiysen bul beni yavrum
Evet son zamanlar da kendimi çekici bulmaya başladım hafif kirli sakal ve özellikle siyah tshört veyahut beyaz çok iyi oluyor bazen aynada kendime öf be çikolata gibiyim diyorum : ))
Hepsi degil ama bende o cekici "gruptan" degilim bende esmerim malesef ( :
Kumralım acik tenliyim ohh şükür beni beğenmiyorsun sevindim rahatladım ya🤣🤣
Hafta sonu tatilden döndüm bende eamer erkek modasına katıldım 😎