Sizce bakımlı olmak duş almak, diş fırçalamaktan mı ibaret?İş yerimde yapılan cilt bakım çalışmasıEvet, bu fotoğraf iş yerime ait ve erkeklerin kendine baktığını düşünüyor musunuz? Kuaförünüz KS'de soruyor. #Coiffeur34
@HEYECANSIZHAYAT askerlerin hepsi sakalsız onlardan daha erkek birini tanıyor musun kılda keramet olsa gotte çikmazdı sakala düşen kizda da kıl kadar akıl vardır
Baranliveme | Güzellik & Bakım konusunda 236 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Kaliteli duj jeli ile duş almak, traş öncesi ve sonrası nemlendirici kullanmak, el ve ayak bakımı, çok kaliteli parfümleri yerine , mevsimine vb. etkenleri göz önünde bulundurarak kullanmak, kaliteli ve şık giyinmek, ayakkabılarını bakımına ve temizliğine özen göstermek
Kesinlikle. Kimse (Erkek, Kadın) bakımsız bir insanla olmak istemez. Kişisel bakım bence zaten birisiyle ilişki yaşamasan bile insanın elinden geldiğince dikkat etmesi gereken bir husus. Erkekler için özellikle ağız ve el-tırnak bakımı-temizliği.
türk erkekleri genelde bakım yapmıyor, spor yapmıyor bunları yapan bir erkek diğerlerinden bir adım önde oluyor erkek adam bakım yapmaz zihniyetinden kurtulmak lazım
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Jomei | Güzellik & Bakım konusunda 336 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Sadece bakım yetmez. Tarz giyinmekte lazım. Bide vücut kitle endeksi iyi olmalı.
Ben bakımlı bir erkeğim ama benim ilişkilerimde bakım yapmanın bana bir artısı olduğunu düşünmüyorum. şu an bir ilişkim yok ve bu bakımın bana yine bir artısı yok. Bana kattığı şey cildime sağlıklı bakmam.
En İyi Kız Görüşleri