Kendimi beğeniyorum etrafımda benide begenen cok gercekten deger veren fakat kendimde yasadigim bi rahatsizliktan dolayi kendime 7 verebilirim yasadigim rahatsizlik belki karsi tarafada sorun olursa verdiği deger de düşebilir diye dusunuyrm
Hiperhidros yani asiri terleme ellerimde cok oluyor ve bu beni cok asiri derece rahatsiz ediyor psikolojik olarak da etkiliyor bilemiyorum karşı taraf etki eder diye dusunuuorum
Oyle ama artik psikolojik olarak cok etkiliyor ameliyati olum riski azda olsa var ya da kalici yan etkilero cok fazla ve bazen kafama koyuyorum olmaliyim belki yan etksii olmaz die ama sonra düşünüyorum yorumlari okuuorum ameliyatla ilgili olmamaloyim ama boylede artik psikolojimi etkiliyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
73Ne rahatsızlığı özel deilse
Hiperhidros yani asiri terleme ellerimde cok oluyor ve bu beni cok asiri derece rahatsiz ediyor psikolojik olarak da etkiliyor bilemiyorum karşı taraf etki eder diye dusunuuorum
Herkeste belli rahatsızlıklar var bendede var
Oyle ama artik psikolojik olarak cok etkiliyor ameliyati olum riski azda olsa var ya da kalici yan etkilero cok fazla ve bazen kafama koyuyorum olmaliyim belki yan etksii olmaz die ama sonra düşünüyorum yorumlari okuuorum ameliyatla ilgili olmamaloyim ama boylede artik psikolojimi etkiliyor
Benjmde psikolijimi etkileyen çok şey var ama senin açından ameliyat tedavisi daha Uygun bence
Ameliyati cok dusundum ama kalici hasar olabiliyor ve daha kötü de cikabiliyorsun kesin sonuç yok ameliyatta ve olum riski de var
Özgüven tavan,👍👍