Arkadaşlar sol kulağım 2 sağ kulağımda 2 tane olmak üzere 4 delik deldirdim ilk defa deldirdim hayatımda bunlara ne yapmam lazım
ne zaman banyo yapabilirim
ne zaman çıkarıyım
krem olarak ne süreyim
bir de kulağa yapışma şeyi varmış galiba onu engellemek için ne yapmam lazım
delen kişi 1 hafta kulağında kalsın yeter dedi banyo konusunda 1 gün su gelmesin demişti
ne zaman banyo yapabilirim
ne zaman çıkarıyım
krem olarak ne süreyim
bir de kulağa yapışma şeyi varmış galiba onu engellemek için ne yapmam lazım
delen kişi 1 hafta kulağında kalsın yeter dedi banyo konusunda 1 gün su gelmesin demişti
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20peki kremleri hemen mi sürmem lazım yoksa 1 2 gün geçsin mi bir de bu çevirme işini nasıl yapayım soruya eklemeyi unuttum ama kadın çevirme çevirdikçe hava alır yara olur dedi
teşekkür ederim cevap için :)
Hemen kullan tabi. Çevirme güzelce ön tarafına arka tarafına sür yeterdir
ilk defa deldirdim hiç bir hazırlık yapmadım bu kremler evde yok evde ne süreyim yarına kadar idare edecek bir şey var mı yarın alırım bu kremlerden birini
Düzeltiyorum bepantoldu
teşşekür ederim :) bir şey daha sorcam peki kremleri hemen mi sürmem lazım yoksa 1 2 gün geçsin mi bir de bu çevirme işini nasıl yapayım soruya eklemeyi unuttum ama kadın çevirme çevirdikçe hava alır yara olur dedi
Şu an şişme varsa elleme krem sür yoksa dokunma sızısı geçene kadar ki sızlıyor mu bilmiyorum ama 😂 pek bir şey de diyemiyorum benim kulağım delik olmadığı için çevirmeden kasıt ne
şimdi küpe orda olunca eğer çevirmezsen ordaki delik iyileşirken küpe oraya yapıyoşuyormuş biraz zor çıkıyor hatta bazen doktorun çıkarması gerekiyormuş öyle diyorlar böyle olmaması içinde küpeyi sürekli döndürmek gerekiyor yani bana da öyle dediler :D bu arada hafif hafif sızlıyor ama çok zararı yok daha şişmedi
😂 yeni yeni bilgiler öğreniyorum çevir ama şeyini çıkarmadan çevir madem kendimi çok cahil hissettim teşekkür ederim
estağfurullah canım ne cahili bilmemek ayıp değil öğrenmemek ayıp öğrenmiş oldun sonuçta ben teşekkür ederim yardımcı olduğun için
çok kibarsin teşekkür ederim 🙂