Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
evet cidden evin içinde sürekli siyah perde kullanıyorum hiç güneş görmedim bir aydır
vampir gibi hissediyorum cidden jdkdkd
Hayır knk dalgaya alma. Birden alırsan tehlikeli. Hiç dışarı çıkmamısken şimdi hucüm etmek hatalı fikir. Günlük kısa kol tişört alta kot açık renkler cildinin açjkta kalan her yeirne yüzün dahil güneş kremi sür öyle çık. Seni koruyacaktır.
Buz mavisi jeans varsa giy üstünede beyaz bir bluz tamam. Ben zaten eve aliştım dışarda ne işim var kafasındayım 😂
ay cidden bende öyleyim gözümde büyüyor çıkasım yok hiç ama iade etmem gereken trendyol ürünlerim var 🥲
Knk o zaman dediğim gibi çık etrafta dolaşmadan hemen eve dön.
ah cânımm nasıl da tanımadığı insanlara karşı düşünceli bir erkek pü pü pü 🧿
🤔 iyi misiniz güneş geçti sanırım.
evet iyiyim 🙂
arkadaşıma neden sorayım
Yakışıyor mu vs diye
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
04evet cidden evin içinde sürekli siyah perde kullanıyorum hiç güneş görmedim bir aydır
vampir gibi hissediyorum cidden jdkdkd
Hayır knk dalgaya alma. Birden alırsan tehlikeli. Hiç dışarı çıkmamısken şimdi hucüm etmek hatalı fikir. Günlük kısa kol tişört alta kot açık renkler cildinin açjkta kalan her yeirne yüzün dahil güneş kremi sür öyle çık. Seni koruyacaktır.
Buz mavisi jeans varsa giy üstünede beyaz bir bluz tamam. Ben zaten eve aliştım dışarda ne işim var kafasındayım 😂
ay cidden bende öyleyim gözümde büyüyor çıkasım yok hiç ama iade etmem gereken trendyol ürünlerim var 🥲
Knk o zaman dediğim gibi çık etrafta dolaşmadan hemen eve dön.
ah cânımm nasıl da tanımadığı insanlara karşı düşünceli bir erkek pü pü pü 🧿
🤔 iyi misiniz güneş geçti sanırım.
evet iyiyim 🙂
arkadaşıma neden sorayım
Yakışıyor mu vs diye