Ikisi de aslında. Genetik olması dışında yapısında yağ tabakası olduğu için kilo aldıkça yağ katmani artar büyür. Aynı şekil spor yapınca da kas değeri artar yine büyür.
Sıkı diyet egzersiz bol su aralıklı oruç falanda yaptım uyku düzenime dikkat ettim şeker ekmek yemedim yediysem tam buğday olarak oda sadece bi dilim yarımı kadar tek öğün sadece sağlıklı yağlar kullandım yemeklerimde protein ve sebze ağırlıklıda beslendim hamur işi yok pasta makarna tarzı şeyler ya da abır cuburlar artı her gün 10 bin adım atarak
Kızlar Ne Diyor (3)
Diyetısyen gıbı yazdın
Değilim ama 😂
Zayıf bırımısın☺️
Evet
Yag tabakasıda kas tabakasıda yok diyosun🤓🤓
Çelimsiz değilim kas tabakam var
Hmm boyun kılon ne
172/57
Sayılar fena degıl😁😁
Sen istisna duruyosun ama😀
Denizde dolgun kız profiliyim bol tişörtlerle zayıf kız😂
Denızde dolgun kız profılımıı😄😄😄
Hmm öyle diyordu kuzenim :))
Ama normalde bunun tam tersı olması gerekmezmı yanı denızde zayıf gorunur insan😁
Göğüslerim belli olduğu için öyle duruyordu
Sen normalde zayıf ınce bırımısın?
Evet
Ama resme bakıyorumda buyuk duruyolar🤓 ve kuzenın kız mı ve senı kıskanıyor olabilirmı
Kız evet
Ben resmıne bakıyorum ama cozemıyorum senı
Susmasan ıyıydı
kılo verdıgıne pişmanmısın
Hayır böyle vücudum daha güzel fit manken gibi duruyorum iyikide kilo verdim diyorum zor oldu ama sonuç mükemmel
cokmu kıloluydun kı sen nasıl bırıydınn
Evet 98 kiloydum 1.70 boyum var şu an 60 kiloyum 7 ayda istediğim kiloya ulaşdım
cok vermıssın nasıl basardınn
Sıkı diyet egzersiz bol su aralıklı oruç falanda yaptım uyku düzenime dikkat ettim şeker ekmek yemedim yediysem tam buğday olarak oda sadece bi dilim yarımı kadar tek öğün sadece sağlıklı yağlar kullandım yemeklerimde protein ve sebze ağırlıklıda beslendim hamur işi yok pasta makarna tarzı şeyler ya da abır cuburlar artı her gün 10 bin adım atarak
heryerdenmı verdın kıloyu
Yani tüm vücut çalışıyordum
merak ettım