Cünkü cok hızlı cıkıyor. Bizimkiler sizinki kadar kalın degil. 20 günde 1 alınmasi gerekiyor. Bir kez aldın mı geri almak icin uzamasini beklemen gereken bir dönem oluyor. Yanlış alımlarda batık olusabiliyor bu daha rahatsız edici. Cünkü bazıları kendini rahatsız hissetmiyor. Bir ton sebep sayılabilir. Bence sevgiliniz olmayan insanlarin koluna karismayin ki sevgilinize bile karismazsınız fikir belirtebilirsiniz. Yani dısarıdaki kızlar sizin gözünüze hitap etmek icin mi yaşiyor? Bakma madem
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Detayları okursanız "Tercih edebilirler" dedim, "Ama bence yakışmıyor" diye fikir belirttim. Neden bağırıyorsunuz hemen :D
Görüş sahibi
1 yıl
Anladım fikir belirtmeniz güzel sey ama farklı sebeplere deginmek istedim sadece beğenmedim. Bir de düsünüyorum, dısaridaki erkekler begenmiyor diye almak da mantıksız. Önemli olan 1 kisi olmalı özen göstereceğin. Bence yoğunluğa göre alınabilir. Mesela ben de gögus kılı sevmem hic. Ama tercih meselesi napalım
Soran
1 yıl
Yoo 1 kişi için neden olmalı olsun? Kendi bedenine neden başkası karışabilsin?
Hepsini Göster Daha Az Göster
Görüş sahibi
1 yıl
E baksana herkes karışıyor sen elelamsin yine begenmeme hakki buluyorsun, sen begen diye kıllarıni alacak kiz birak da esi sevgili icin de alsin
Soran
1 yıl
Hayır bütün kızlar benim için bakım yapsın, hepsi bana hasta olsun
Gözlerininmavisi | Güzellik & Bakım konusunda 59 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51Detayları okursanız "Tercih edebilirler" dedim, "Ama bence yakışmıyor" diye fikir belirttim. Neden bağırıyorsunuz hemen :D
Anladım fikir belirtmeniz güzel sey ama farklı sebeplere deginmek istedim sadece beğenmedim. Bir de düsünüyorum, dısaridaki erkekler begenmiyor diye almak da mantıksız. Önemli olan 1 kisi olmalı özen göstereceğin. Bence yoğunluğa göre alınabilir. Mesela ben de gögus kılı sevmem hic. Ama tercih meselesi napalım
Yoo 1 kişi için neden olmalı olsun? Kendi bedenine neden başkası karışabilsin?
E baksana herkes karışıyor sen elelamsin yine begenmeme hakki buluyorsun, sen begen diye kıllarıni alacak kiz birak da esi sevgili icin de alsin
Hayır bütün kızlar benim için bakım yapsın, hepsi bana hasta olsun
Eferim
Almaya kendinden başla :D
Sus
Kızdın mı
Yo almıcam sen de rahatsız olursun
Kolların kıllı mı
Belli olmuyor ya ama alıyorum maalesef
Hayır :D
Anladım orman kaçkını seni
Almaya kendinden başla
Haha :D Almıyorum, çünkü zaten çıkmıyor, sayın orman sakini
Her insanın kılı olur az ya da çok çıkmaması mümkün değil biyolojik olarak
O zaman neden orman kaçkını diye aşağıladın beni? Ne kadar kolay dimi kalp kırmak
Senin yaptığının aynısını yaptım 😘
Sana al demedim ki ben beğenmiyorum sadece :d
Hayır bana orman kaçkını dedin ve beni kırmaya çalıştın. Lütfen beni kırdığın gibi gönlümü al
Almıyorum kırıl
Ormandaki tüm canlılar da kıllı değil zaten ortak noktanız ekstra bir bakım yapmamak
Hayır alcaksın. Lütfen çiçek emojisi falan at. Ve de iyi davran.
Hiç değmezsin valla
Değerim. Önyargılı olma
Ön yargımı sen oluşturdun sorun ve diğer cevaplarınla 😅
Bir daha oluşturmam. Beni itin poposuna soktun ortada bir şey yokken.
Hihihihiih öyleyimdir
Tatlışsınız yine de.