LadyHeard | Güzellik & Bakım konusunda 407 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Bu Hande Erçel ve Fahriye Evcen her reklamda varlar. Kusucam artık ülke de başka kadın yok sanki
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Soran
1 yıl
Dimi ikisi özellikle her reklamı kabul ediyorlar fahriyede aynı şekilde şimdi de mobilya reklamında yabancı ünlülerden reklam filminde oynayan var ama az çok oynuyorlar bunlar hepsinde oynuyor nerdeyse model olan oynar anlarımda güya oyuncu bunlar gerçi özellikle handenin oyunculuk hiç yok torpilli herhalde
şekerlibela16 | Güzellik & Bakım konusunda 80 görüş paylaştı.
Bilge
1 yıl
gençken her şeyi değerlendireyim diyodur belki kız ayool ya da fazla mal göz çıkarmaz kafasındadır
FlyingDutchie | Güzellik & Bakım konusunda 112 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
İtici bir tip ya, her yerden çıkması da gereksiz biraz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Aynen hem abartılıyor hem itici her şeyi de kabul ediyor mesela Nesrin cavadzadeyi seviyorum beğeniyorum ben oyunculuğu güzel kendisi çekici sıcakkanlı biri ona rağmen hiç reklamlarda yok mesela
Evet, Nesrin daha havalı ve hoş bir kadın, yani ne bileyim Hande’de böyle çözemediğim bir soğukluk var... abartılmış bir tip.
Soran
1 yıl
Hem soğuk hem yapmacık evet eskiden biraz severdim doğal halini ve yüzü biraz daha iyi dururdu bu sene çok değişti yüz olarakta iticilik olarakta bir de gereksiz dahada abartıldı çok sıradan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
83Dimi ikisi özellikle her reklamı kabul ediyorlar fahriyede aynı şekilde şimdi de mobilya reklamında yabancı ünlülerden reklam filminde oynayan var ama az çok oynuyorlar bunlar hepsinde oynuyor nerdeyse model olan oynar anlarımda güya oyuncu bunlar gerçi özellikle handenin oyunculuk hiç yok torpilli herhalde
Bence para göz bilemedim
Saçma dizisinden alıyor zaten bir de tüm reklamlarda oynuyor
Paraya para demiyor valla saçma maçma ama
Olsun saçma insanlar kazanıyor para
Aynen hem abartılıyor hem itici her şeyi de kabul ediyor mesela Nesrin cavadzadeyi seviyorum beğeniyorum ben oyunculuğu güzel kendisi çekici sıcakkanlı biri ona rağmen hiç reklamlarda yok mesela
Evet, Nesrin daha havalı ve hoş bir kadın, yani ne bileyim Hande’de böyle çözemediğim bir soğukluk var... abartılmış bir tip.
Hem soğuk hem yapmacık evet eskiden biraz severdim doğal halini ve yüzü biraz daha iyi dururdu bu sene çok değişti yüz olarakta iticilik olarakta bir de gereksiz dahada abartıldı çok sıradan
Cidden ya, hem zayıflayıp hem de estetik yaptırınca çok itici oldu
Aynen bir de egosu daha arttı
Kesinlikle...
Kendisi her teklifi kabul ediyor bence
E tamak işte teklif ediyorlar o da kabul ediyo. Ne yapsın herkes ekmeğinin peşinde
Bence oldukça sıradan ve itici
Hiç güzel değil sıradan eskiden estetiksiz biraz tatlıydı oda gitti şu an itici ve sıradan
İşi öyle olan çok kişi var ama her teklifi kabul etmiyor bu hepsini kabul ediyor gibi sırf para için
Olabilir ben olsam bende kabul ederdim
Esksi gibi yeteneği ile ön olanda olan oyuncular azaldı maalesef.
Yeteneği yok zaten fiziği ve yüzü de sıradan bence itici samimiyetsiz geliyor abartılıyor
Her işi kabul ediyor ama her ünlü hepsini kabul etmeyebiliyor
Bu tamamen tercih meselesi sektörde olmadığın için bilmezsin
Hayır tektörde olan herkes her şeyi kabul etmiyor
Bu tamamen beklentilerin karşılanması ile ilgili. Sen hiç bir marka için reklam projesi hazırladın mı? Hazırlamadıysan konuşma
Sende handeyi savunucam derken olayı başka yere çektin neyse
Hande bir tercihtir kendisi bu tercihleri onaylamıştır. Reklam ve medyada benim 25 senem var senin daha yaşın 25 bile yok
Yaşla ne ilgisi var bu durumun herkes reklamcı olmak zorunda değil
Ben de sektördeki tecrübemle işin iç yüzünü anlatmaya çalışıyorum
Evette bu kadarda olmaz bilemedim