Güzellik ve çirkinlik kişinin zevkine göre değişir. Örneğin sana göre yakışıklı olan birisi başka birine göre tipsiz olabilir. Tamamen zevklere kalmış. O yüzden kendini beğenmemen çirkin olduğun anlamına ya da birilerinin seni beğenmiyor olduğu anlamına gelmez..
Güzellik ve çirkinlik göreceli kavramlardır ama sen kendini kabul etmezsen çevrene saçacağın negatif havadan dolayı insanların seni kabul etmesi çok zor olur
Kime göre çirkin neye göre çirkin. Genel güzellik algısına göre değerlendiriyor olabilirsin ama birisine güzel gelen bana çirkin gelebilir ya da birisine çirkin gelen başka birisine güzel gelebilir. Ha tabi dünyada herkesin güzel olarak kabul ettiği istisnalar yok mu var. Ama bunlar az sayıdalar. O yüzden güzellik algısını boş ver.
Çirkin kadın yoktur, bakımsız kadın vardır. Bakımdan kastım sadece makyaj değil. Kalıcı birikim gerekiyor. Kendine yatırım yaparsan herşey düzelir; spor, egitim, genel kültür birikimi. Spor yaparak kendini güçlü ve özgüvenli yaparsın, ardından bir bayanın olması gereken süslemelerini yaparsın.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
psikoavukat | Güzellik & Bakım konusunda 95 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Oldukça özneldir aslında. Çirkin dediğim her kızın sevgilisi var :)
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş