Cildin emmiyordur kullanmayı bırakabilirsin onun yerine bunu tavsiye ederim bildiğini ilk sürdüğün andan itibaren bildiğin kadife gibi yapacak efsane bişey hangi cilt tipine sahipsen memnun kalırsın yüze ele dirseklere bacaklara kutu kutu al
Ürünü sürdükten sonra cildinle oynama, topaklanma yapabilir. Nemlendirici kullanmadan önce cildini iyice temizleyip toniklemeni öneririm.
Soran
1 yıl
Öyle yapıyorum. Kuru cildime sürüyorum.
Soran
11 ay
Merhaba. Size mesaj aticaktim ama dmniz kapali. Ben bu kremi sürüyorum ama hani makyaj yapinca kusuyoya. Öyle oluyo. Lekeli kirli gibi gözüküyo. Yapis yapiş oluyor.
Yarennihal | Güzellik & Bakım konusunda 387 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
50Onda yazmiyo ama yaş sınırıda yokmuş
Ya bilmiyorum. Ilk sürdüğümde güzel oluyo ama sonra sanki yüzüm kirliymis gibi oluyor
Cildin emmiyordur kullanmayı bırakabilirsin onun yerine bunu tavsiye ederim bildiğini ilk sürdüğün andan itibaren bildiğin kadife gibi yapacak efsane bişey hangi cilt tipine sahipsen memnun kalırsın yüze ele dirseklere bacaklara kutu kutu al
Neyi
Link atmıştım ama gelmemiş adı Neutrogena Hydro Boost
Çok teşekkkürrler
Eminmisin. Biyerde duydum galiba. 30 40 arasiymiş
Sektörün içindeyim.😉
Ay cok sevindim😄. Tesekkür ederim. Birde
Ilk sürdüğümde güzel oluyo ama sonra sanki yüzüm kirliymis gibi oluyor normalmi
Ürünü sürdükten sonra cildinle oynama, topaklanma yapabilir.
Nemlendirici kullanmadan önce cildini iyice temizleyip toniklemeni öneririm.
Öyle yapıyorum. Kuru cildime sürüyorum.
Merhaba. Size mesaj aticaktim ama dmniz kapali. Ben bu kremi sürüyorum ama hani makyaj yapinca kusuyoya. Öyle oluyo. Lekeli kirli gibi gözüküyo. Yapis yapiş oluyor.
Niye
İşe yaramıyor çünkü. Daha iyi kremler var.
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!