Bence karşı taraf yeteri kadar tanınıyorsa evet neden olmasın.. Maalesef farklı yargılar oluşabilir kırmızı ruj sürülürse karşı tarafın aklında.. Erkekler bazı konularda yanlış anlama müsait olabiliyorlar hele ki kırmızı dudaklarla karşısında duran bir kadın varsa 😃 Linç yemeyelim lütfen kötü anlamda söylemiyorum ve herkesi kapsamıyor söylediklerin.. Tabi ki karşı tarafa yeteri kadar güven duyuyorsanız ve sizi yargılayıp yanlış alamayacağından eminseniz tabi ki sürebilirsiniz.. Keyifli geceler..
Ben kırmızı ruju normal hayatımda sürmeyi sevmiyorum. Özel bir gecede , nadir güzel günlerde sürerim. İlk buluşma tamam özel ve güzel bir gün olucak ama abartı gelir banada karşımdaki kişiyede. Nar çiçeği tonu belki kullanılabilir onun haricinde sürülmemeli diye düşünüyorum.
İlk buluşma da kırmızı ruj biraz abartılı, krem rengi ruj sürmek hem daha makul hem de daha iyi olacaktır. İlerliyen zamanlar da zaten istediğin gibi ruj rengini seçebilirsin ama ilk buluşmada kırmızı ruj sürülmesini doğru bulmuyorum :)
MORPHİA | Güzellik & Bakım konusunda 1,4b görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Ben tercih ederim
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
benkendall | Güzellik & Bakım konusunda 642 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Günlük hayatta kullanmayacağım bir renk. Gala, akşam yemeği, özel geceler veya fotoğraf çekimi için uygun buluyorum. Gündelik hayatta kullananlara hayranlık duyarım, ben asla kullanamam çünkü. Gündelik hayatta kırmızı ruj sürersem işte böyle mutsuzluktan ağlıyorum😄
İlk buluşma benim için oldukça önemlidir. Çok şık ve bakımlı gitmeyi tercih ederim fakat kırmızı ruju kendime pek yakıştıramıyorum doğrusu. O yüzden tercih etmezdim.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
Kessinlikle hayır. Kırmızı ruj yanlış anlaşılır. Hafif bir parlatıcı sür bence.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
hayır sonrakilerde de sürmem, düğünlerde de sürmem hele gündelik hayatta hiç sürmem
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş