@edeplibirey boyum 160 ve şuana kadar kiminle tanıştıysam hem boyuma hem dudaklarıma bayılıyorlar dudağı boya tercih ederim çünkü boy seksilik değildir ama dudak öyle ve tartışmıyoruz soru sordu cevap verdim zoruna gitti sanırım ince dudaklimin 😂
@edeplibirey suana kadar tanistigim herkes 175 ile 180 arasiydi boy sikintisi cekmedik boyumdan memnunum ztn uzun kız isteyen uzun kız bulsun dudaklarımı boya değişmem Allah korusun yani khlhlhlhlh
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26İnce dudakta kötü kısa boyda kötü bence şükretmene gerek yok ne giysen taşıyamazsın mecbur topuklu giymen lazım daha seksi durman için
Dövüşmeyin erkeklere sorun tercih edecek onlar değil mi 😉
Kısa boyu ile yanıma yakışmayan kızı ne yapayım.
Uzun olsun dudağa kim bakıyor ki hem dikkat çekmesin daha iyidir
@edeplibirey boyum 160 ve şuana kadar kiminle tanıştıysam hem boyuma hem dudaklarıma bayılıyorlar dudağı boya tercih ederim çünkü boy seksilik değildir ama dudak öyle ve tartışmıyoruz soru sordu cevap verdim zoruna gitti sanırım ince dudaklimin 😂
çok uzunsan çok uzun kız istemek hakkın ama 170 .75 boyunla tutupta 170 kız bekleme
160 idare eder 😂
1.77 bu arada
@edeplibirey suana kadar tanistigim herkes 175 ile 180 arasiydi boy sikintisi cekmedik boyumdan memnunum ztn uzun kız isteyen uzun kız bulsun dudaklarımı boya değişmem Allah korusun yani khlhlhlhlh
Katılmıyorum cogu arkadasım öyle kaç senedir bir kez olsun beni konuştunu duymadım nete yazan herseye inanmayın bence
Yani bana hem komik hem de inandırıcı geliyor ne yazık ki
Senin düşüncen saygı duyarım tatlım