Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Güzel kardeşim olmayan alinmiyormu
Ben i. bne yazdim ama sistem guzel kardesim olarak değiştirdi
Sanmam
Niye yaa böyle dukkanda kimse yokken felan musait iken mahalle arasi kucuk kuaforlere gidilmezmi
Gidilmez adı üstünde kadın kuaföru oraya tesettürlü insanlar da gidiyor bilemezsin rahatsix olurlar. Bilgili iyi başarılı erkek kuaforlerine git.
Basimi baglasam yüzumdede maske olur zaten anlarlarmi erkek oldugumu
Yok artık.. haberlere ciksrsin
Ben güzellik salonlarına bile gidiyorum.@canddan
Kadınlar için olan mı?@Hüseyin_33
Kadın erkek gelebiliyor.
Güzellik salonu olarak büyük yerler var orası olabilir ben çok gitmedim ama normal kuaförler almaz.
Ben mahallemde ki bayan kuaförlere bile saçımı toplatıyorum :DSıcak kanlı olan her insan kolayca sevilir, sayılır, ilgi görür abla@canddan
Biz kadın kuaförü olarak ben kısa süreli gezdim çalıştım ama öyle bişey olmazdı olabilenler de varmis😂
Ben bir de fiziksel engelliyim 2 yağ çekip acındırıyorum kendimi her istediğim oluyor abla :D@Fatmaak2020
Kac para veriyon
Değişiyor fiyatlar.
Ortalama ne kadar işte kuzen kas almaya bizden 100 lira istemez heralde
Kanka anlamiyolarki sadece makine ile tak tak aliyorlar o kadar ama kadin kuaforleri efsane yapiyorlar
Sen kuaförüne değiştir ip ile alanlar vardır elbet
Ne diyim kuafore kanka kaslari al mi diyim yoksa sekil ver felanmindiyim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22Güzel kardeşim olmayan alinmiyormu
Ben i. bne yazdim ama sistem guzel kardesim olarak değiştirdi
Sanmam
Niye yaa böyle dukkanda kimse yokken felan musait iken mahalle arasi kucuk kuaforlere gidilmezmi
Gidilmez adı üstünde kadın kuaföru oraya tesettürlü insanlar da gidiyor bilemezsin rahatsix olurlar. Bilgili iyi başarılı erkek kuaforlerine git.
Basimi baglasam yüzumdede maske olur zaten anlarlarmi erkek oldugumu
Yok artık.. haberlere ciksrsin
Ben güzellik salonlarına bile gidiyorum.
@canddan
Kadınlar için olan mı?@Hüseyin_33
Kadın erkek gelebiliyor.
Güzellik salonu olarak büyük yerler var orası olabilir ben çok gitmedim ama normal kuaförler almaz.
Ben mahallemde ki bayan kuaförlere bile saçımı toplatıyorum :D
Sıcak kanlı olan her insan kolayca sevilir, sayılır, ilgi görür abla
@canddan
Biz kadın kuaförü olarak ben kısa süreli gezdim çalıştım ama öyle bişey olmazdı olabilenler de varmis😂
Ben bir de fiziksel engelliyim 2 yağ çekip acındırıyorum kendimi her istediğim oluyor abla :D
@Fatmaak2020
Kac para veriyon
Değişiyor fiyatlar.
Ortalama ne kadar işte kuzen kas almaya bizden 100 lira istemez heralde
Kanka anlamiyolarki sadece makine ile tak tak aliyorlar o kadar ama kadin kuaforleri efsane yapiyorlar
Sen kuaförüne değiştir ip ile alanlar vardır elbet
Ne diyim kuafore kanka kaslari al mi diyim yoksa sekil ver felanmindiyim