Arkadaşlar cilt tipimi asla belirleyemiyorum, genelde yağlı (alın-burun ve şu burnun yanındaki taraflar (?) çene fakat kuru bir yapısı da var. Sizce hangi türden? Bilgisi varsa yazabilir mi
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar Ne Diyor (3)
Peki t bölgesi için ayrı yüzün diğer kısımları için ayrı ürünler kullanmak mı gerekir
Karma cilt tiplerine uygun ürünler var. Bence bu tefaruata girmeden de halledilebilir bir şey. Sadece krem sürerken t bölgene kullanma. Bu benim fikrim tabi :)
Sende haklısın fakat burnumun üstü yağlı ama kuru gibi görünen bir dokusu var tam tanımlayamıyorum o yüzden bilemiyorum
Abi ben bile ne dediğimi anlamadım sen anladıysan helal olsun anlamadıysan yine de helal olsun iaşwidkwidjwşd
:D benimde aynı şekilde :D yüzümü cilt bakım ürünüyle yıkıyorum yanaklarım falan normal mesela ama burnum anlım falan kuruyor bu seferde :D dengeyi yakalamak önemli bence :D aleo vera kullanıyorum iyi geliyor. Alerji gibi bir şeyin yoksa nemlendirici olarak kullanabilirsin bence.
Teşekkürler, denerim.<3
Teşekkürler görüşünüz için ve yanlış anlamayın lütfen emin misiniz? Çünkü cilt tipime uygun nemlendirici vb. almak istiyorum. Bazı karma ciltler için kullandığım ürünler yüzümü daha da kuruttu