Arkadaşlar ben beyaz tenli ve hassas bir cilde sahibim bir çok nemlendirici denedim fakat cildim halen çöl gibi pul pul dökülüyor kuruluktan güzel nemlendirici önerisi olan var mı
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
26Vichy son zamanlarda zaten mükemmel olan UV nemlendiricisini geliştirerek günlük nemlendirme ve güneş koruması için kendisini mutlak bir zorunluluk haline getirdi. SPF 30 korumasına ek olarak, cildin yalnızca emdiği komedojenik olmayan, hafif bir nem sağlar.
Asla yapışkan veya yağlı bir tabaka gibi hissettiremez. Ayrıca markanın Fransız yanardağların dan ürüne yüklediği maden suyu sayesinde hem pürüzsüzleştirici hem de yatıştırıcı bir etkiye sahiptir.
Teşekkürler
Rica Ederim Kardeşim 😊😇
Denemedim elin bulaşıkken bana da alsaydın keske 😂😂😂😂
Kullanıyorum oda cok fena yaptı ya hepten kuruttu gerildi bişeyler oldu anlamadım ki ya
Yanaklarım cok acıyor bebekim ya 😭
O zaman sana mustelanın nemlendirici kremi var bebiş mağazasında bulabilirsin😁
Hadi len ordan birde bulabilirsin diyo çiçem seni sulamak lazım sana ilgi gösterim hemen kremini yolluyorum demiyor daaa
Ahhshsshhhs buralar ilgi seviyem üşengeçligim bu😁😁😁😁😁
Çiçen kurudu burda 🥀
Bişey olmaz
O evde var ama sivilce çıkarıyor cildim aşırı kuru kuruluktan yanaklarım kıp kırmızı ya
Hayır ya kim dedi onu
Ben denedim hep sivilce çıkıyor yağ sürünce ne yapcam cok şaşırdım artık
Yüzünü dinlendirdinmi hiç
O nasıl oluyo peki
Bir süre yüzükle uğraşmamak gibi 20 gün kadar
Yaptım tabiki hic bir işe yaramıyor ya simdi zeytin yağı sürdüm
Yüzün nasıl çokmu yağlı sivilceli
Çöl gibi kuru ama yine sivilce cıkıyor hassas Şu an mesela kuruluktsn yanaklarım kızardı tahriş oldu acıyor
Her aksam bepanthol kullanıyorum birde.
Kullandıklarını güncel olarak bana yazarmısın
Loreal paris 3 etkili jel yapıda krem bide bepanthol kullanıyorum
Peki sözümü dinlicene söz ver yüzünü bebek yüzü yap 😀
Söz veriyorum nolur yap su yüzümü bebek gibi hem sivilce cıkıyor hem kuru hem tahriş oldu hem kızarık bir görsen varya kafayı yersin ya.
Tamam bekle