Neden boyle yaptı sabah kullandım böyle yapmadı daha yeni şimdi kullandım toniği sürdüğüm an yüzüm yanmaya başladı cayır cayır gözümü bike açamadım ne yapmalıyım
Güncellemeler:
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
61instada bir eczaci blog var ona bakin sorun. kafaniza gore almayin cunku her urun her eczane urunude olsa her cilde iyi gelmiyor. effeclar serisi yagli ve hassas olmayan cilde uygun bir seri cunku
Hassas cildim yok ama sivilceli cildim var o yüzden aldım hem toniği hem jelini bir sürdüm baktım kıpkırmızı cildim inşallah kalıcı hasar bırakmaz napcam ben kullanamicakmiyim bunu artık para iadesi yaparlarmi
Sanmiyorum geri alcaklarini ama 2. el. uygulamarda satabilirsin
Hayır bide büyük boylarını aldım hem jelini hem toniginj sabah kullandım böyle yapmamıştı yarın gerekli yerleri ariycam güzel birşey söylemezlerse para mi iade etsinler bu ne böyle vallahi keşke almasaydım bide hap kullanıyorum sivilceler için dedim bu da etki eder yandı yüzüm kalıcı hasar bırakırsa intihar ederin
Cildimiz sivilce tedavisi döneminde çok hassas oluyor kullandığın haplar dolayısıyla deri incecik kalıyor. Ben de yaklaşık 6 ay kadar hap tedavisi gördüm. Cilt ekstra kuruyor. Bioderma daha iyi gelmişti bana. La roche kullandım bende ancak memnun kalmadım. Cildini bol bol nemlendir bioderma ya bepanthol tercih edebilirsin
Kremini mi jelini mi benim kırmızı kırmızı yanak bölgemde lekeler çok büyük bide ve şu an kusuyor 5. aayimaaz kaldı sanırım 8. aya kadar kullancam
Jelini aldım bide onda böyle sonuç gostermedi bu toniği de gözenekler için almıştım şimdi ben nereye şikayette bulunayım arasam ilgilenirlermi la rocheyi
Şikayetlik bir şey yok ki cildin kabul etmemiş bu ürünün suçu değil
Hayir bence var sivilceye egilim gosteren ciltler icin uretilsi bu yani bu yan etkilerini belirtmeleri gerekiyordu
Kanka iyi misin ya alllah için bu urun yaptıysa birşey demiyorum normal mi yanması kabarması
Lahmacunselamı, cildine uygun değilmiş demekki yan etki yapmış
Sivilceye eğilimli ciltler için yazıyordu bide ben hem hap tedavisi görüyorum sivilceler için o yüzden almıştım guvenerej
Yarın ariycam para iadesi yapsınlar ya bu ne o kadar para verdim buyum boyları i aldım hem jeli hem toniği inşallah kalıcı hasar bırakmaz