Bir kıyafet alacağım zaman bana yakışmaz diyip almıyorum kilolu değilim olsam da bir şey değişmez gerçi insan kendini bu kadar mı beğenmez özgüveni eksik olur biri bana yapma derse onu yapmıyorum çünkü hep onların dediği doğru diye düşünüyorum nasıl yeneceğin bu düşünceleri neden kendim gibi olamıyorum ben niye bir şey yakıştırmıyorum kendime
Güncellemeler:
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14İlk başlarda nasıl hissettiniz
daha iyi emin ol o anki durumuna göre daha iyi hissediyorsun zamanla ya yap ama bak umutsuzluğa yer yok yapmayınca aynı şeyler oluyor çünkü insan alışıyor kısır döngü gibi
Evet bir insan kendini beğeniyorsa daha mı güzeldir
Bence öyledir yani insan kendisine çirkin dememeli çünkü Allahin yarattığı birşeyi begenmemek Allah'a gücüne gider diyorum ya bı adım atman lazım kıyafeti giyip dışarda dolaşmak bile güzel bir adım olur bence
Estetik yaptıracak bir şeyim yok küçükken kilolu olduğum için çok zorbalığa uğradım ve atalatamıyorum bunları ödüm kopuyor kilo alacağım diye
Kalın bacaklı ve balık etli olmak iyidir kanks
ben de uğradım ilokulda hep elle taciz ederlerdi sonra ortaokul sonlara doğru daha da ilerisi oldu ben de kimseye anlatmadım biliyor msun bir arkadaşıma çıtlattım devamını bile sormadılar. Hayat a anlam yüklememek lazım nerden vuracağı belli olmuyor. benim kilom var şu an :) veresim yok ya nasılsa evdeyiz sonra veririm
Sakın kilo vermeyin, kalın bacaklı olun