Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Tesekkur ederimm
Doğal diye satilan her sabunda doğal olmuyor, güvenilir ve denenmis yerden almani oneririm, cildinin PH ı bozulurİnstagram: rumelinaturelDoğal ürünler satıyor, inceleyin derim. Ürünlerini kullaniyorum, başarilı 👍
Dogru herkes farkli sonuc almis ama cogu olumlu yoruma guvenerek aldim duzenli kullanimda etkisini gorurum umarim
Kullandin mı hic
Bir kere kullandım ama onun yerine ıhlamur sabunu bulabilirsen onu kullan
Aynen cogu kisi bunu diyor. Sac alistikca gider o sorun heralde
Evet ilk hunler biraz sabır bittim sabunu aktar al el yalimi
Aktar degil de intten siparis verdim el yapimi gorecegiz bakalim
İnşallah orjinal olur
Hangisi bıttım mı. Ya cogu kisi kepek yapiyo demis bazilari da kepek sorunu yasamamis heralde sac yapisiyla alakali bi durum uzun vadede kullaninxa hicbir sorun yasanmaz
Yeni başladım zaten ama etkisini görmeye başladım
Sac dökülmesi icin aldim ben de. Umarim faydasını gorurum. Sivilcelere de iyi gelirse yeterli benim icin
İyi gelir etkili bir sabun
Cok iyi benimde dokulme problemi var umarim ise yarar. Yeni sac cikariyor mu peki hic gozlemledin mi
Hayır çıkarmıyor.Sarımsak ve zeytin yağı kullanmıştım çıkarmıştı
Aynen onu bende yapıyorum zeytinyagini ısıtıyor musun sarimsakla karistirmadan önce
Hmm. Ben egzama icin degil de sivilce ve sac dokulmesi icin aldim
Anladım iyi gelebilir faydasını anlatıyorlar eczaneden al ama inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun 🙏
Tesekkurler 🤗
Rica ederim 🙂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44Defne cildin yağlı degilse sakın kullanma cok kurutur. Yağlı cilt kullanabilir.
Tesekkur ederimm
Doğal diye satilan her sabunda doğal olmuyor, güvenilir ve denenmis yerden almani oneririm, cildinin PH ı bozulur
İnstagram: rumelinaturel
Doğal ürünler satıyor, inceleyin derim. Ürünlerini kullaniyorum, başarilı 👍
Dogru herkes farkli sonuc almis ama cogu olumlu yoruma guvenerek aldim duzenli kullanimda etkisini gorurum umarim
Kullandin mı hic
Bir kere kullandım ama onun yerine ıhlamur sabunu bulabilirsen onu kullan
Aynen cogu kisi bunu diyor. Sac alistikca gider o sorun heralde
Evet ilk hunler biraz sabır bittim sabunu aktar al el yalimi
Aktar degil de intten siparis verdim el yapimi gorecegiz bakalim
İnşallah orjinal olur
Hangisi bıttım mı. Ya cogu kisi kepek yapiyo demis bazilari da kepek sorunu yasamamis heralde sac yapisiyla alakali bi durum uzun vadede kullaninxa hicbir sorun yasanmaz
Yeni başladım zaten ama etkisini görmeye başladım
Sac dökülmesi icin aldim ben de. Umarim faydasını gorurum. Sivilcelere de iyi gelirse yeterli benim icin
İyi gelir etkili bir sabun
Cok iyi benimde dokulme problemi var umarim ise yarar. Yeni sac cikariyor mu peki hic gozlemledin mi
Hayır çıkarmıyor.
Sarımsak ve zeytin yağı kullanmıştım çıkarmıştı
Aynen onu bende yapıyorum zeytinyagini ısıtıyor musun sarimsakla karistirmadan önce
Hmm. Ben egzama icin degil de sivilce ve sac dokulmesi icin aldim
Anladım iyi gelebilir faydasını anlatıyorlar eczaneden al ama inşallah faydasını görürsün geçmiş olsun 🙏
Tesekkurler 🤗
Rica ederim 🙂