Su_perisi1 | Güzellik & Bakım konusunda 287 görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Önceden belirli markaları kullanıyordum ama artık hayvanlar üzerinde deney yapmayan markaların ürünlerini tercih ediyorum. Ucuzdan pahalıya doğru yazalımFlormar ürünleri, gerek kalite açısından, gerekse kalıcılık açısından yararlıdır. Ayrıca hayvanlar üzerinde deney yapmaz. Bu markadan göz kalemlerim, eyeliner, ruj ve kontür paletleri gibi pekçok ürün kullanıyorum.Note, flormardan daha pahalı ve çok kaliteli bir ürüne geldi sıra. Bu ürün diğer loreal paris, maybelline gibi hayvanlar üzerinde deney yapan ürünler kadar kaliteli olan bir üründür. Hayvanlar üzerinde deney yapmaz ve kullandığın zaman harika bir ürün olduğunu göreceksiniz. Aydınlatıcı, ruj, fondöten gibi pek çok ürününü kullanıyorum.Gelelim şimdi hepsinden daha da pahalı Alman malı bir markaya. Bu marka hayvanlar üzerinde deney yapmaz. Loreal ve maybelline gibi ürünlerden daha da kalitelidir. Kendi bütçeme uyacak kadar ürünlerini kullanırım. Özellikle eyeliner, dudak dolgunlaştırıcı ruj ve kontür paletleri...
makyaj çantamda marka takıntım yok. kriterlerim var sadece. bu arada lekeli görünüm yapmayan allık önerisi olan var mı? pudra aldım çok hoş renk. ama ilk defa bu kadar lekeli görünüm yapıyor bir allık. yayılması baya kötü.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Gizli Üye
1 yıl
Flormar, golden rose... hayvan denryi yapmayan markalar
En İyi Kız Görüşü