Selam çene dolgusu yaptırmak istiyorum bu yaz çünkü çenem baya geride ve aşırı rahatsız oluyorum acısından endişe etmiyorum ama lazere giderken yaptırmayı düşünüyorum fiyat olarak 4 bin diyor bazı kişiler siz yaptırdıysanız ya da bilginiz varsa ortalama bir fiyat bilgisi flan verebilir misiniz
Güncellemeler:
Çene dolgusu:
Yaklaşık 10 dakikada yapılabilen ve estetik katkısı çok yüksek bir işlemdir. Çene ucunun öne ve aşağı uzanımının artması ile gıdı görünümü azalır. Burada daha kalıcı dolgular kullanılarak dolgu erime süresi neredeyse 3 yıla kadar uzatılabilmektedir. Neredeyse ağrısız denebilecek bir prosedürdür.Çene implantı:
Ağız içinden veya çene altı kesisi ile uygulanır. Silikon ya da Medpor denilen materyaller sıklıkla kullanılır. Farklı boyutlarda olup kişiye uygun tercih edilerek kalıcı olarak çenenin ileri ve aşağıya uzaması sağlanabilir. Yaklaşık 2 saatlik bir ameliyatla yerleştirilir ve ameliyat sonrası iyileşme oldukça hızlıdır. Kalıcı olması dışında dolgu uygulamasına bir avantajı yoktur.Çift çene ameliyatları:
Hem üst çene hem de alt çeneye uygulanabilen kişiye özgü planlanan ve öncesinde yaklaşık 1 yıllık ortodontik tedavi gerektiren bir işlemdir. Ameliyatı oldukça uzun ve sonrası dişlerin genellikle bağlandığı ve uzunca dönem sıvı gıda beslenme önerilen, hastaların fazlaca kilo verdiği zorlu bir işlemdir. Ancak sonuçlar bir o kadar tatmin edicidir.