Erkekler için güzel bir kadının dış görünüşü nasıldır?
4
30
Görüşünü yaz
4Kız Görüşü
30Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Deniz_uysal_67 | Güzellik & Bakım konusunda 237 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Hayalimdeki kadın tipi aynen şöyle: Çene hizasına gelen düz ve siyah saçlar Adeta süt gibi bembeyaz ten Dik ve küçük burun Dolgun dudaklar Tombik yanaklar Küçük el ve ayaklar Güzel ve bakımlı tırnaklar En fazla 1.55 boy En az 150 kilo (yağlar vücudunun her yerine eşit dağılmış) Süslenip püslenmeyi çok seven biri (makyaj yapması oje sürmesi takılarını takması vs.) O kadar kilolu olmasına rağmen gayet gösterişli giyinmesi (Topuklu ayakkabı giymesi, göbek ve göğüs dekoltesi ve dar ve kısa şeyler giymesi, bikini giymesi vs.) Son derece bakımlı biri Kilolarıyla son derece barışık olan ve feederismle ilgilenen biri Son derece özgüvenli olup milletin hakkında ne dediğine aldırış etmeyen biri Etrafa pozitif enerji saçan son derece iyi kalpli biri Çok tatlı ve aynı zamandada bir o kadarda seksi biri Arabalara baya ilgili ve arabalar hakkında baya bilgi sahibi biri Karakteri çok düzgün, efendi, sigara içki gibi şeylerden uzak duran ve küfür dahi etmeyen hanım hanımcık biri Zeki ve mantıklı düşünen olgun biri Bir sevdiği zaman deliler gibi seven, ciddi ilişki insanı, son derece sadık ve anlayışlı olan biri...
İşte hayalimdeki kadın bu... Biliyorum zevkim farklı olabilir fakat benimde hoşlandığım kadın tipi işte bu. Yargılayan insanlar opacaktır illaki dslga geçende olacaktır ama hiçbiri umrumda bile değil. Her ne kadar bu kadın tipi her yerde rastlayacağımız bir kadın tipi olmada bilr ben karşıma bu kişinin çıkacağına ve sonsuza dek çok mutlu olacağımıza inanıyorum nede olsa Allah duaları işitrn ve kabul edendir, o kişiyi benim karşıma Allah çıkaracak inşallah...
Troll falan değilim. Şişman kadın fetişi. Feederism olarak ta araştırabilirsin. Hayır ben siz insanlatı anlamakta cidden güçlük çekiyorum. Çok aşırı zayıfta olmak iyi bir şey değil ki
Orası öyle sağlıksız bir durum ama şöyle bir şey var hayatı zevk folu bir şekildr fakat kısa yaşamak mı yoksa uzun bir şeiilde fakat tatsız tuzsuz bir şekildr yaşamak mı? Böyle düşünebilirsin şişmanlama fantazisi olanları, benim hayalimdeki kadında şişmanlama fantazisi olan biri zaten feederismle ilgilenen biri. Bakalım umsrım gerçektr karşıma çıkar umarım... ama Allahtan ümit kesilmez
Burda özlelikle cinsellik sorularında herkes kısa boy seviyor ama normalde uzun boylu kızları daha çok beğeniyorlar vücudu daha düz uzun bir kızı kıvrımlı hatlara sahip ve zayıf kısa bir kızdan daha güzel görüyorlar. Ama hemen hepsi makyaj ve kıyafetle kolay kandırılıyor genelde güzel bulunan kızların hepsi bakımlı alımlı iyi bir tarzı olan kızlar fizikleri yüzleri çok güzel olmasa bile erkeklerin aşırı güzel bulduklarını görüyoruz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
Görüş sahibi
1 yıl
Ha bir de çoğu beyaz diyor ama genelde esmer kadınlar toplumda daha çok övülüp ön plana çıkartılıyor Bence ne istediklerinin farkında değiller içgüdülerine göre hareket ediyorlar
zinedben | Güzellik & Bakım konusunda 91 görüş paylaştı.
Xper 7
1 yıl
Vücut hatları belirgin, guzel gozlu, kalın dudaklı, guzel saclı kadınlar. Tabii gözlemlerime göre, bu bunlara sahip olmayanları cirkin yapmaz. Hepimiz guzeliiz boşverin erkekleri💓
dugusal5555 | Güzellik & Bakım konusunda 830 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Kadın olsa yeter onlara
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
FelFire | Güzellik & Bakım konusunda 326 görüş paylaştı.
Guru
1 yıl
Tip değil, fizik falan da çok takılan bir yapım yok.
Ama classy denen bir tabir vardır bilir misin?
Beni nedense en çok giyimi cezbeder. Kate Middleton işte, en güzel örneğidir. Asaletin vücut bulmuş hali.Ama işte bu yüzden evde kalırım ben. Hiç o kulvarda bir adam değilim. Kişi kendini bilmeli nihayetinde :)
Dış görünüş önemli kısa saçlı olcak dövme si olabilir kalın vücutlu olmayacak kaslı olmayacak giyim tarzı açık saçık saçma sapan olmayacak ve tabi o kısa saçı o yüzüne yakışacak 😀
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
AsabiÖküz | Güzellik & Bakım konusunda 645 görüş paylaştı.
açıkcası fiziğinden ziyade zihni beyni kafası zekası hayalleri ve fantezileriyle daha çok ilgileniyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Mehmet314 | Güzellik & Bakım konusunda 106 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Ben sarışın uzun boylu kızlara düşüyorum. Uzun boy benim için daha ön planda ama :)
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
badarbungaa | Güzellik & Bakım konusunda 819 görüş paylaştı.
Master
1 yıl
Organellerin devasa olması çoğu at hırsızı için yeterlidir
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
1- İnce bir bel 2- Biçimli bir kalça 3- Fazla kalın ya da ince olmayan diz-kalça arası bacak bölümü Bu 3 özellik varsa yüz güzelliği, saç ve ten rengi, boy uzunluğu, göğüs büyüklüğü önemli değildir benim için ve o kadın çok çekici ve seksidir
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş