Hayır ikisi de aynı ilaçlar. İçinde ki her şey aynı. Birisi türkiye'de birisi ülkede üretiliyor tek farkı bu.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Soran
1 yıl
Internette, ekşi sözlük'te falan farklarından bahsedenler olmuş ve bu durum beni gerdi açıkçası çünkü başka eczanelerden belki roaccutane bulabilirdim kendimi kötü hissettim zoretanin psikolojiyi daha zorluyor diyenler olmuş ve ilk ayımdaki gibi roaccutane kullanmak istedim bende 🤝🙌
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Roaccutane kullanıyorum eczacı 2. Ve 3. Ayım için zoretanin verdi keske roaccutane verseydi de full 6 ayımda aynı hap olsaydı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20Internette, ekşi sözlük'te falan farklarından bahsedenler olmuş ve bu durum beni gerdi açıkçası çünkü başka eczanelerden belki roaccutane bulabilirdim kendimi kötü hissettim zoretanin psikolojiyi daha zorluyor diyenler olmuş ve ilk ayımdaki gibi roaccutane kullanmak istedim bende 🤝🙌
Mesela seninde aydan aya farklı isimli haplar kullandığın oldu yanı?
Ben full zoretanin kullandım şu an kuzenim ilk aknetrent kullanmaya başlado hastahane değişikliği oldu zoretanin kullanıyor şu an
Ya şey demisler mesela zoretanin daha çok yan etkisi var falan ve ben de ister istemez korktum çünkü şanlık her şeyden önemli 🤔🙌💓
Sağlık her şeyden önemli diyecektim:)
Aa ben duymadık hiç öyle bir şey
Bende duyduğum icin bu soruyu sordum işte ama herkesin farklı bi fikri var belki de farkı yoktur
Erkeklerden ilk görüşü sen paylaş ve
1 Xper puan fazladan kazan!