Açıkçası boyun çekicilik üzerinde bir etkisi olduğunu düşünmüyorum. Boyu kısa olup çok çekici olanlar da var at gibi olup kalas olanlar da var. Kendime gelirsem boyum 1.61 zaman zaman kendimi çekici bulduğum da oluyor😂
Moralim yüksek olduğunda, kendime zaman ayırdığımda mutlu olduğumda kendimi çekici buluyorum. Her şeyden sıkıldığım moralsiz olduğum zamanlarda da kendimi beğenmeyebiliyorum😂
Evet ama herkes sevmiyor 😔 Baksana üstteki kıza 😄 Ben özel hissettiriyorum sadece mesaj at bak gör 😍🔥
Gizli Üye
1 yıl
Geçen bir adam söyledi bunu. Adamın boyu 183. Minyon kadın hastası. Tabi o minyon kadın güzeldi. Güzel olan minyonlar, güzel olan uzunlardan çekici bulunuyor galiba herif canlılar tarafından
Kızlar Ne Diyor (3)
Nerelerde buluyorsun 😄😄😍
Söyle bizde bulalım hani 😄🔥
Moralim yüksek olduğunda, kendime zaman ayırdığımda mutlu olduğumda kendimi çekici buluyorum. Her şeyden sıkıldığım moralsiz olduğum zamanlarda da kendimi beğenmeyebiliyorum😂
Hahah öyle zamanlar da bana gel ben seni motive ederim 😄 Her minik gibi sende hakediyorsun.. 😍
Vay bee sonunda kısa boylular da değerlendi demek ki😂 e gözüm aydı o zaman😂 Teşekkürler bu arada
Evet ama herkes sevmiyor 😔 Baksana üstteki kıza 😄 Ben özel hissettiriyorum sadece mesaj at bak gör 😍🔥
O Herif canlılar dan biri benim doğru konuş 🙄😄 Benim boyum 187 çaktırma... Sen kaçsın söyle bakım?
163. Ama beni gören daha uzun zannediyor bilmiyorum neden
Hahah görenler kısadır ondan 😎😄
Huhahohaha 😄 Niye ya...
Bir sebebi yok gereksiz abartılıyor ahdsh
Abartılacak kadar fenalar.. 😄😍
Okey