Güzellik & Bakım Bir kadın bakımlı olmak istiyorsa sebebi nedir? Senideseverimmm Bilge Takip Et FacebookTwitter 00 Ne için olmak istiyordur Güncellemeler: Takip Et 00 Paylaş FacebookTwitter Bir kadın bakımlı olmak istiyorsa sebebi nedir? 105 Görüşünü yaz
matemist | Güzellik & Bakım konusunda 318 görüş paylaştı. Fenomen 1 yıl Kendini sevdiği için ve kendini güzel görmek istediği için bakımlı olur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Zemheri27 Yoda 1 yıl Kendini sevdiği için olabilir mi herşeyi sizin için yapmıyoruz Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 yıl Kendini iyi hissetmek için bi anda öyle bir istek gelmiştir ya da yeni aldığı bi ürünü denemek için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 yıl Kişisel bakımın önemini biliyor ve kendini önemseyip seviyordur. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Ümitsixzzzz Bilge 1 yıl Kendini sevdiği için bakımlı olur genelde kadınlar ya da kendini beğendirmek için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
ladymelo | Güzellik & Bakım konusunda 248 görüş paylaştı. Guru 1 yıl Kendini iyi hissetmek için ne için olacak Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye 1 yıl Kadının doğasında var beğenilme arzusu Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
masallcıı75 Xper 2 1 yıl kendini güzel hissetmek için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
WKQHSMXOJFKSQ Xper 4 1 yıl Sebeb mi olmali. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla Senideseverimmm 1 yıl Evet Yorumla
Eness68 Xper 6 1 yıl Bir kadın olarak değil bir insan olarak ele almak gerek. Bakımlı olmamızın nedeni bence insan olmanın gerekliliği. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Emrekurtt06 Yoda 1 yıl Kendine duyduğu iz saygıdan dolayı Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Erikthonios-Sanekus Xper 5 1 yıl Akıllı bir kadın olduğu için 😎 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Triggerr Master 1 yıl insan olduğu için Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
emrullahatakan53 Xper 1 1 yıl sksinler diye Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
105Kendini sevdiği için ve kendini güzel görmek istediği için bakımlı olur.
Kendini sevdiği için olabilir mi herşeyi sizin için yapmıyoruz
Kendini iyi hissetmek için bi anda öyle bir istek gelmiştir ya da yeni aldığı bi ürünü denemek için
Kişisel bakımın önemini biliyor ve kendini önemseyip seviyordur.
Kendini sevdiği için bakımlı olur genelde kadınlar ya da kendini beğendirmek için
Kendini iyi hissetmek için ne için olacak
Kadının doğasında var beğenilme arzusu
kendini güzel hissetmek için
Sebeb mi olmali.
Evet
Güzel görünmek için
Bir kadın olarak değil bir insan olarak ele almak gerek. Bakımlı olmamızın nedeni bence insan olmanın gerekliliği.
Kendine duyduğu iz saygıdan dolayı
Akıllı bir kadın olduğu için 😎
insan olduğu için
sksinler diye