Beyaz tenli kime göre neye göre herkesin istediği renk tonu farklıdır ama esmer kızlar vs erkekler daha çekici ve genelde erkeklerin esmer tenli kadınlar dikkatini çekiyor :)
@Zehranur2016 Asya mı? Direk dünya deseydin mk kıtayı ne karıştırıyorsun işin içine. Birde bazı bölgeler demiş sen araştırdıysan söyle şu bölge şu ülke de hadi hangi ülke beyazı seviyormuş? Hangi kişi tutup ta beyazların güzel bulunduğu bilmem bir boku araştırmak ister?
Yani genel olarak bakacaksak beyaz tenli insanlar biraz soğuk geliyor bana sevemiyorum kolay kolay ama tabi bazı zamanlar arkadaşlık kurunca insanlığını seviyorum.
badarbungaa | Güzellik & Bakım konusunda 817 görüş paylaştı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
510😂Kahverengi saç kara kaş gözlüyüm güzel bence 😂
Oda olur jsjsjdndjd
Beyaz ayrıdır ama yalamaya mesela
Yalamaya güzel
Zevk meselesi
Beyaz tenli olduğum için galiba iki farklı ten bir arada daha seksi oluyor 😂
Zıt kutupların birbirini çekmesi 😂
Öyle 😅
Sever misiniz dedim genel olarak
Neden seviliyor demişsin bak yazıyor orada
Genelde
Asya bölgesindeki bazı ülkelerde oldukça yaygın bir güzellik kalıbı biraz araştırırsanız görürsünüz
@Zehranur2016 Asya mı? Direk dünya deseydin mk kıtayı ne karıştırıyorsun işin içine. Birde bazı bölgeler demiş sen araştırdıysan söyle şu bölge şu ülke de hadi hangi ülke beyazı seviyormuş? Hangi kişi tutup ta beyazların güzel bulunduğu bilmem bir boku araştırmak ister?
Yani genel olarak bakacaksak beyaz tenli insanlar biraz soğuk geliyor bana sevemiyorum kolay kolay ama tabi bazı zamanlar arkadaşlık kurunca insanlığını seviyorum.
Hahaa
Ben de kadında beyaz teni güzel buluyorum. Bunu artı olarak görüyorum kendimde açıkçası 😅
Beyaz tenli bayanlara karşı zafim var çok etkileniyorum yani artinin artısi bazılarının yüzü kumral vücudu bembeyaz oluyor 😝