Ben invictus ve hugo boss classic kullanıyorum.
Sevage dior demeyin baydi
Süper öneriler bayıldım.
Aslini istersen nezaman dir CH 212 VIP merak ediyorum.
Hermes evet cidden ağır gelmiş ti.
Chanell sport da çok sevdiğim bir koku.
Sorun şu ki fresh kokularda çakallık başladı.
Özellikle invictus 2 saat sonra eser yok kokudan.
Hugo boss ayni keza.
Fresh , keskin, acimsi ve kalıcı istiyorum.
Bruce wills denemistim oda iyi odun kapakli siyah ufak sisede olani.
Bruce kullandığınız kokular arasında mass gurba giriyor. ama beğendiyseniz kullanın. Acımtırak koku istiyorsanız hermes çok başarılır. İçinde toprak ve çakmak taşı kokusu bulunur.
Kalıcılık sorunu yaşıyorsanız bu parfümlerin içeriği ile alakalı değilidir.
Kötü kokulu bir ortamda bulunmak, parfümden sonra sigara içmek ya da sigaralı bir ortamda yer almak kalıcılığı düşürdüğü gibi, daha önce giyip üstünde farklı bir parfüm kullanılmış olan kıyafete parfüm sıkmakta kalıcılığı etkiler. Yoksa bahsettiğimiz markalar duruşlarından ödün vermezler. Hele konu hugo ve paco ise...
Kardeşim bilgin çok iyi bu konuda evet sigara girilen ortam vs mantıklı.
Hareket aktivitelerine göre patlayıp değişkenlik kazanan kokular duymuştum.
Bunlara örnek verebileceğin invictus tadında fresh keskin koku onerin nedir.
Parfümler 3 notadan oluşur. Her notada farklı bir hava katan kokular genelde odunsu ve turunçgil ağırlıklıdır. İnvictus hatırladığım kadarı ile Türkiye listesinde 2nci sırada yer alıyor. Yani onun yerini dolduracağın koku bulman zor. Ama hem fresh ama can alıcı bir koku arıyorsan (beğenmeyebilirsin ama parfüm uzmanlarının vazgeçilmezidir) Paco rabanne Ultraviolet. Çok acayip bir kokudur. İlk sıktığında sana başka bir hissiyat verirken yaklaşık 15-20 dakka sonra seni çok farklı yerlere götürüyor. Genelde standlarda testerını bulamazsın uzmanlar sıkmıyor içiyor. :)) Tabi ürünü satın almak için elinde olan mağaza var mıdır o da bilinmez? (gidip roosmandan watsondan alma) Paco rabanne kokularının hepsini kullanabilirsin. Bütün parfümleri eşsizdir ve asi yapıdadır.
Onun dışında yine invuctus tarzında Versace Eros olabilir.
Burdan yardımcı olabileceklerim bukadar.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol! :)))) erkekler daha hassas bu konuda.
İlginç tir kizlarin ilgisini ceken ve başını döndüren koku ne biliyormusun.
Trash kolonyası:))
Dene dua edeceksin :)))
Hiç traş olmadan traş kolonyası sürmedim, ama test edeceğim 🤣 anlayamadım ama keskin bi kokusu oluyor, ondan olabilir 🤣
En İyi Erkek Görüşü