Uzun boylu güzel kızları kadınları görünce utanıyorum, ne yapmalıyım?
13
5
Görüşünü yaz
13Kız Görüşü
5Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
Gizli Üye
1 yıl
Tanıdığım en güzel hatunlar hiç boya bakmadı hiç veya uzunlar. Kıslar ve bıdıbıdı dedikoducu tipler boya hep daha takıntılıydı. Ayrıca siz erkekler kızlardan daha şanslısınız, yakışıklı olmasanızda maskülen, esprili, zeki, yerinde konuşan, düzgün diksiyonlu vs. olunca kızlar sizden hoşlanabiliyor. Tanıdığım bir çocuk 170 altıydı ve yakışıklı değildi ama ağırlığı, yerinde ve zekice espri yapması, az ama öz konuşması, aşırı cool ses tonu öteki iyi görünen ama ergen gibi davrananlardan çok daha çekici kılıyordu onu. Birçok okulun popüler çocuğu diyebileceğimiz tipler onun yanında salak gözüküyordu. Bizim okuldaki birçok kez onu beğenmiyordu ama sonra başka sınıftaki taşşş gibi bir kızla oldu ve sonra kız ergen tavırlı falan diye ondan ayrıldı. şu an ne yapıyor bilmiyorum.
İkinci hiç yok otomatik eklenmiş sanırım. Ve kıslar değil kısalar :)
En İyi Kız Görüşü
Gizli Üye
1 yıl
Ben de tanıdığım kısa erkeklerden utanıyorum. Geçen misafir geldi adamı karşılarken fazla yan yana geldik kendimi garip hissettim onun da garip hissetmemesi için uzaklaştım. Yoksa sokakta filan çok umursamam onlardan utanmaya kalksam ohoo sokağa çıkamaz olurum.
Aphell123 | Güzellik & Bakım konusunda 126 görüş paylaştı.
Xper 6
1 yıl
Benim öyle problemim yokta yani ne bilim bence fazla takma şu ana kadar benden uzun kız görmedim de 1.96 yim ben 1.70 olsam 1.80 kız görsem takmazdim kendi boyuma Uygun kız bulurdum.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş