Selamlar, Hangi nedenler güzelliğinizin önünde bir barikat niteliğinde? Sivilce, akne, siyah nokta, pürüzlü cilt, kırışıklık vs. Nedenlerden hangileri güzelliğinize gölge düşürüyor?
Burnum, sivilcelerim, kaşlarımın eşitsizliği, dişlerim, gözlerimin eşit olmaması. Çok belirgin değil aslında ben de simetri hastalığı olduğu için kimsenin fark edemeyeceğı şeyi kendim görüyorum. O yüzden çok sinirim bozuluyor. Çevremdekiler hep çok güzelsin der. Ama ben ayna karşısından gidemiyorum. Hep yüzümle oynuyorum maskeler falan. Burnumu yaptırmak istiyorum mesela ama ailem izin vermez bunu da biliyorum. Burnumun yapısı kötü değil normal bir burun ama ben kalkık olmasını istiyorum. Bunu gibi şeyler güzelliğimi gölgeliyormuş gibi hissediyorum.
Kadın - Erkek fark etmeksizin: 1- Bakımlı olmalı. 2- Yediklerine ve tükettiklerine dikkat edip, sağlıklı bir vücudu olmalı. 3- Dürüst ve karakterli olmalı. 4- Kendi ayakları üzerinde duran, güçlü birisi olmalı.
Bu 4'nü sağlayan herkes benim için çok güzel ve çok yakışıklıdır :)
Kendim için ise 2.'yi bozdum geri düzeltme çabasındayım :D
nordun_gadasi | Güzellik & Bakım konusunda 7,8b görüş paylaştı.
Fenomen
1 yıl
Aslında insanların güzelliğini kendileri gölgeler gadası. Nasıl mı? Kişiler kendileri ne kadar az beğenirse cildinde illa ki kusur görmeye başlarlar. Kaldı ki insanların hemen hepsinin cildi ve kendileri çok güzeldir. Sadece başkaları ile kendilerini kıyas içine sokmamaları gerekiyor.
Karanlık-cosmos | Güzellik & Bakım konusunda 103 görüş paylaştı.
Yoda
1 yıl
Nazar 😅😅😅yabanci olsa neyse erkek kardeşim ablalarını eleştirirken bak ablanın yüzü prüzsüz sivilce yok hepenizde sivilce var tek onda yok ertesi gün yüzümde sivilceler çıktı
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Gizli Üye
1 yıl
Burnum, hafif kemerli bence o güzelliğimi eksiltiyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş